2777
2789
عنوان

بچه هاتون تا کی میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست

چه معلم مسئولیت پذیری امسال کم تعطیلات داشتن بازم میخوان زود تعطیل کنن معلم دختر من گفته شما ها نیاین مدرسه تا خانم هم نیاد واقعا اون حقوقی که میگیرن چه کم چه زیاد حلال نیست چون اصلا اهمیت به آموزش بچه ها نمیدن و تبعیض قائل میشن بین دانش آموزان 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر من دهمه دیروز مدرسه رفت از یه کلاس فقط 3 نفر رفته بودند دقیقا همون دیروز هم مدیر پیام گذاشته بود تا آخرین روز کلاسها دایره . امروز دیگه دخترم نرفت . معاون هم گفته بود دیگه نیان

خوب چرا نرن مدرسه؟بچه های من که خیلی بی خود وباخود تعطیل بودن اینقد که ما مجبور شدیم کلی پول بدیم کلاس اضافه حالا که مدیر میگه بیاد مانفرستیم ؟مسافرت واینا که نمیریم کوچیکه روزم نمیگیرن خوبرن درسشونو بخونن دیگه 

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 
دختر من دهمه دیروز مدرسه رفت از یه کلاس فقط 3 نفر رفته بودند دقیقا همون دیروز هم مدیر پیام گذاشته بو ...

دختر شما از اون هاست که تا اخر دبیرستان قراره برا این یه روز اومدن بزنن تو سرش

کاربر اقا هستم 

خیلی وقته توی مدارس اموزش فورمالیته شده هرکس خودش درس میخونه من ک اول معلم پسرمم بعد معلمش

نه معلم دختر من خیلییی خوب و‌دلسوزه بینهایت هم سخت گیره چون میدونم بودنش سرکلاس بنفعشه میفرستم بره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

دیگ کسی درس نمیده نهایت همین هفته باشه اونم ابتدایی

درس ندن مرور ک دارن بشینن خونه چیکارکنن دقیقا هرکس صلاح‌بچشو بهتر میدونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

خیلیا حوصله بچه هاشونو توی خونه ندارن میگن برن مدرسه راحت باشیم

نه عزیزم به خاطر از سر باز کردن نمیفرستیم مدرسه میفرستیم که از درسشون عقب نمونن اگه درسم ندن یه دوره ای یه مروری رفع اشکالی چیزی بمونن خونه مگه بهشون خوش میگذره مادرادرحال خونه تکونی؟

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 
چه معلم مسئولیت پذیری امسال کم تعطیلات داشتن بازم میخوان زود تعطیل کنن معلم دختر من گفته شما ها نیای ...

واقعا...کاملا درسته.

دختر من غیرانتفاعی میره.تمام پنجشنبه های بهمن و اسفند به خاطر مدیریت مصرف گاز تعطیل شد.چقدر تعطیلی وسط هفته به خاطر شهادت و ولادت و. ...داشتیم.بعد هم باز چقدر تعطیلی و بین التعطیلن به خاطر سردی هوا و برف و بارون و. ...داشتیم.

یه سری هاشو آفلاین میکردند.تازه زحمت انلاین کردن هم به خودشون نمیدادن.تو دو دقیقه خانمشون 4تا فیلم که تو اینستا و. ..ریخته میذاشت تو کانال میگفت درس امروز.بعد زحمت تدریس و کار کردن و رفع اشکالش میفتاد گردن مادرها.

علنا با مدارس دولتی تفاوتی نداشتیم.واقعا این حقوق حلاله؟فقط راست و چپ میگن کارت بکش پول بده....از الانم تو گوششون خوندن هفته بعد نیاین ها...