2777
2789
سلام دوستان. من هم اگه خدا بخواد آخرای مرداد مامان می شم. الان هفته 12 هستم و خیلی حالت تهوع دارم. اصلا هم اشتها ندارم. همش نگرانم که نی نی ام ریزه میزه بشه!! از بس که هیچی نمی خورم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام مامانا ،منم بچم انشاءا.. تیر بدنیا میاید .الان ما چهارمه ،هفته 15 هفته ،راستی کسی در مورد اینکه آیا در دوران بارداری زیاد نگاه کردن به آیینه ضرره داره یا نه می تونه راهنمایی ام کنه ممنون میشم
سلام دوستان ، شاید خیلی هاتون به سایت من سر زده باشین لباس و وسایل نی نی برای فروش گزاشته بودم. الان وسایل خونه گزاشتم در چند روز اینده هم باز وسایل خونه و لباس زنانه نو می زارم خوشحال می شم سر بزنید. من تا دو هفته دیگه مسافرم اگه چیزی خواستین زودتر بهم اطلاع بدین

http://www.ninitip.persianblog.ir
سلام منم مامان مردادی هستم، شما جنسیت نی نی تون مشخص شده؟ من دل تو دلم نیست میخوام زودتر بفهمم.
کاش بجای حجاب ، حیا اجباری بود ، شرف اجباری بود ، راستی و درستی اجباری بود ، کاش داشتن معرفت و وجدان اجباری بود.........