2777
2789
عنوان

به وقت صبح و تلاش برای آینده😍💪🏻

191 بازدید | 19 پست

ولی خدایی کی صبح ساعت 5:۳۰بلند مییشه درس میخونه

خودشم دانشجو

خودشم ده روز مونده به عید🤣

بله من!

منی که رویا زیاد دارم

منی که جز موفقیت چاره ندارم😅

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار🤩.                       1408بهمن  معلم رسمی /مشاور/متاهل/ورزشکار😍    

بیشتر ببینید

چه امضای قشنگی

امیدوارم به همه خواسته هات برسی❤️

رشتت چیه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای فقط امضات 

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه

بیشتر ببینید
منم😢 ولی باید برم مدرسه😐😁فکر کن 16 سال رفتی مدرسه بعدش دوباره 30 سال باز بری مدرسه😅

بمیرووم🥺😂 خیلی سختههه

از دلایلی که نمی‌خوام برم فرهنگیان همینهههه😭😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)