2777
2789
عنوان

به وقت صبح و تلاش برای آینده😍💪🏻

190 بازدید | 19 پست

ولی خدایی کی صبح ساعت 5:۳۰بلند مییشه درس میخونه

خودشم دانشجو

خودشم ده روز مونده به عید🤣

بله من!

منی که رویا زیاد دارم

منی که جز موفقیت چاره ندارم😅

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار🤩.                       1408بهمن  معلم رسمی /مشاور/متاهل/ورزشکار😍    

بیشتر ببینید

چه امضای قشنگی

امیدوارم به همه خواسته هات برسی❤️

رشتت چیه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واای فقط امضات 

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
منم😢 ولی باید برم مدرسه😐😁فکر کن 16 سال رفتی مدرسه بعدش دوباره 30 سال باز بری مدرسه😅

بمیرووم🥺😂 خیلی سختههه

از دلایلی که نمی‌خوام برم فرهنگیان همینهههه😭😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)