2777
2789
عنوان

برای مشکی شدن چشم جنین دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 95 پست
چشم مشکی خالص نداریم.. قهوه ای خیلی تیره می‌تونه باشه که اونم مربوط به ژنتیک و عوامل محیطی و... هستش ...

پدر خودم چشاش مشکیه ولی من مثل پدرم نشدم

چشای من قهوه ای معمولی شد دوسداشتم مثل چشای پدرم مشکی بشه ولی نشد

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سورمه مشکی اصل چشم هرروز ناشتا بخور نصف استکان تو آب حل کن

جدی که نمیگی ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من مشکیه مشکیه مامانم چشاش سبزه بابام قهوه ای مامانم میگه ماهی زیاد میخوردم حالا نمیدونم اثر اونه یا ...

مادرت تو بارداری چجور ماهی ای میخورد ؟؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

وای خدا بلاخره یکی قدر چشم مشکی رو دونست 😍

ان شاءالله ک مشکی میشه عزیزم خوشگل و مامانی 😘

راهکار خاصی بلد نیستم

فقط می‌دونم ویتامین دی بدن کم باشه میگن چشمش روشن میشه

البته ی جا خوندم مطمئن نیستم 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

ژنتیک و همه این چیزا در زمان انعقاد نطفه تعیین میشه. در واقع یه جور احتمال تصادفیه. که کدوم ژن رو از کی کسب کنه

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
پدر خودم چشاش مشکیه ولی من مثل پدرم نشدمچشای من قهوه ای معمولی شد دوسداشتم مثل چشای پدرم مشکی بشه ول ...

بله من از نظر علمی گفتم که دلیل مشکی به نظر رسیدن چشم یا مردمک بزرگ هستش یا اینکه قهوه ای خیلی تیره‌اس که شبیه به مشکی هستش.

ان‌شاءالله چشماشون پر نور باشه.🌻

پدر خودم چشاش مشکیه ولی من مثل پدرم نشدمچشای من قهوه ای معمولی شد دوسداشتم مثل چشای پدرم مشکی بشه ول ...

عزیزم 90 درصد ژنتیک تاثیر گذار خواهد بود 

ولی مصرف رازیانه در دوران بارداری چشم های بچه رو درشت و زیبا میکنه من سر دخترم امتحان کردم واقعا موثر بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حالا میخوام چشای دخترم مثل چشای پدرم مشکی بشه

عزیزم 90 درصد ژنتیک تاثیر گذار خواهد بود ولی مصرف رازیانه در دوران بارداری چشم های بچه رو درشت و زیب ...

ولی من شنیدم رازیانه تو بارداری باعث سقط جنین میشه