تروخدا تو قرن ۲۱ ک سونوگرافی هست چسبیدی ب اسم یحیی تو قرآن تازه واسشم ناراحتی؟ خدا و حضرت محمد تورو گردن نمیگیرن واقعا
ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب پس غصه نخور عزیزم میری سونو میدی اولا ک جنسیت مهم نیست واسه تن سالمش دعا کن دوما بلاخره دیر یا زود متوجه میشی اصلا عجله نکن
ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕
عزیزم واقعا کل علم و ب خاک و خون کشیدی با کارتتروخدا تو قرن ۲۱ ک سونوگرافی هست چسبیدی ب اسم یحیی تو ...
خدا لعنتت نکنه دختر پاره شدم از خنده 🤣🤣🤣
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
دکتر انوشه میگفت توی اروپا دیگه تعیین جنسیت نمیکنن. چون وقتی جنسیت بچه اونی نیست که میخوان باعث میشه تو بارداری ناراحت شن و کلی بیماری و نشکل رو به بچه انتقال میدت
من دو سال پیش اقدام بودم داشتم بی بی چک تست میکردم و منفی میشد ولی از موعد گذشته بود ب نیت قرآن باز کردم و جریان حضرت مریم و بارداریش اومد و خوشحال شدم و البته مشخص شد یکی دو روز بعدش ک باردارم. منتهی به سقط شد ولی، برای بار دوم یا سوم بود ک(بعدش دوباره ی سقط دیگه داشتم و بار سوم الحمدلله نی نی دار شدم) قرآن باز کردم نوشته بود جریان حضرت یحیی رو ک ما در زمان پیری بهش بچخ دادیم نمیدونی چقد ترسیدم ک ای وای نکنه منظورش اینه وقتی سنت رفت بالا بچه بهت میدم🤭 عزیزم میخام بهت بگم تفال نزن به قرآن برا جنسیت و اینا حق بهت میدم دوست داری فلان جنس رو ولی قرآن رو بخون ک دلت آروم بشه نه چیز دیگه