2777
2789
عنوان

دخترم به حرفم گوش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست
دختر من خیلی کوچیکه وابسته گوشی شده از دست اطرافیان انقد دادن هرچی گفتم ندین عادت میکنه گوش ندادن حا ...

دقیقا بچه‌ی منم همین شده از کارهای روزانش میزنه میره سراغ گوشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سیزده سالشه

عزیزم من 19 سالمه و به شدت وابسته گوشیمم جوریکه ضربه اصلی کنکور رو گوشیم زد

بهترین کار برای شما وضع قانونه شاید الان لجبازی و پرخاش گری کن ولی بزرگ بشه میفهمه چه لطفی در حفش کردی

1-گوشیش رو سر ساعت معین ازش بگیر مثلا ساعت 10 شب که شد باید بیاد گوشی رو بهش ما بده و فردا صبح بعد بیداری تحویل بگیره

2-براش تایم درسخوندن بزار تو این سن روزی 3 ساعت هم بنظرم کافیه مثلا 1 شروعباشه باید گوشیش رو بگیری و بگی هر وقت تموم شدی تحویل بگیر البته باید نظارت کنی که درسش رو درست میخونه و خودش رو با چیز های دیگه سرگرم نمیکن

طبیعیه رهاش کن ولی حواست دورا دور هم باشه بهش

من نمیخوام بهش فشار بیارم و اینا اما خب هیچ توجهی به درساش نمیکنه الان فردا امتحان داره بیخیاله و تو گوشیه با اینکه باهاش حرف زدم همینه

عزیزم من 19 سالمه و به شدت وابسته گوشیمم جوریکه ضربه اصلی کنکور رو گوشیم زدبهترین کار برای شما وضع ق ...

هر وقت میخوام گوشیو بگیرم قایم میکنه گوشیشو یا بهم نمیده

دقیقا بچه‌ی منم همین شده از کارهای روزانش میزنه میره سراغ گوشی

خیلی سخته شوهرم میگ ولشکن الان دست همه بچه ها گوشیه از این بگیری دست اونا میبینه و دوباره میگ بده ولی خودم نمیتونم اخه چشاش ضعیف میشه

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)