2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی و طول سرویکس

105 بازدید | 22 پست

سلام خوبین من باردارم دوقلو طدل سرویوس ۳۶ بود هفته ۱۳ که غربالگری دادم کیا بااین طول سرکلاژ شدن در ضمن دوتا سقط هفته ۱۷ بارداری داشتم قبلا که همش خونریزی داشتم اون دوران ولی این بارداریم تحت نظر بهترین دکترم فرداهم نوبت دکتر دارم میخام ببینم سرکلاژ میگه یا نه کسی مشابه من بوده؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی چی داری؟؟سرکلاژیمن دارو آنوکسان ۴۰۰۰هپارین بهم نساخت شیاف پروژسترون شبی یکی و قرص آهن و اسید فول ...

اشتباه تایپی بود 

میخواستم ببینم چی مصرف میکنی 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زبان رارمگردان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان❤
ینی چی داری؟؟سرکلاژیمن دارو آنوکسان ۴۰۰۰هپارین بهم نساخت شیاف پروژسترون شبی یکی و قرص آهن و اسید فول ...

اره من سرکلاژم با سرویکس ۲۳

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی چند هفتع ای من ۳۶ طول سرویکسم بود نمیدونم نظر دکترم چیه

من الان ۱۹هفتع

فردا نوبت دکتر دارم باید برم چک کنن اخه طول سرویکس هی میاد پایین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان ۱۹هفتعفردا نوبت دکتر دارم باید برم چک کنن اخه طول سرویکس هی میاد پایین

چرا استراحت کن شیاف حتما بزن قطع نکن آمپول هپارین نمیزنی؟؟

دساشویی رفتنی توالت فرنگی حتما بشین زور نزن نزار یبوست بگیری 

چرا استراحت کن شیاف حتما بزن قطع نکن آمپول هپارین نمیزنی؟؟دساشویی رفتنی توالت فرنگی حتما بشین زور نز ...

امپول انوکسا ۴۰۰۰میزنم کپسول پروژسترون فرنوژست خوارکی ۲۰۰میخورم الان دو روزه شیاف هم میزنم 

توکل بخدا فردا برم ببینم چی میگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امپول انوکسا ۴۰۰۰میزنم کپسول پروژسترون فرنوژست خوارکی ۲۰۰میخورم الان دو روزه شیاف هم میزنم توکل بخدا ...

امپول انوکسا ۴۰۰۰ آسپرین ۸۰روزی دوتا کپیول پروژسترون ۲۰۰روزی یه دونه دو روز هم هست شیاف میزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان ۱۹هفتعفردا نوبت دکتر دارم باید برم چک کنن اخه طول سرویکس هی میاد پایین

ببین من استرس بدترین چیزه اگه میخای بچت سالم و به موقعه بدنیا بیاد استرس بزاار کنار من قبلیا استرس شدید داشتم ولی الان نه فقط فکر درگیر پول سرکلاژه خخخ جون دکترم بیمارساان خصوصی میره بیمه ام ندارم 

امپول انوکسا ۴۰۰۰ آسپرین ۸۰روزی دوتا کپیول پروژسترون ۲۰۰روزی یه دونه دو روز هم هست شیاف میزنم

خب منم اسپرین میخورم نگران نباش اصلا فقط شیاف حتما بزن عالیه حتی اگه دردم داشته باشی ارومت میکنه فقط مواظب باش لنقباض اینا نگیری

امپول انوکسا ۴۰۰۰میزنم کپسول پروژسترون فرنوژست خوارکی ۲۰۰میخورم الان دو روزه شیاف هم میزنم توکل بخدا ...

توکل بخدا منم فردا ببینم دکترم میگه سرکلاژ یانه