2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره یا همش بازیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 87 پست

ظاهرا کلاس دهمی واهل دعانویسی و اینکارو😂😂😂😂😂😂

ببین خدابهت عقل بده🫂

جزاین ارزوی برات ندارم

دخترجون اشتباهات منو تکرار مکن از این پسر هیچی برا تو درنمیاد 

حالا هی برو پول دعانویس بده

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
حرز چی هست گلمپیش چن نفر استخاره گرفتم گفتن دوستون داره ولی دعا براتون نوشتن خدا ازشون نگذره گفت اگه ...

در همین حد بگم دعانویسی و مراجعه به اون حرومه 

حرز یه دعای معتبره از معصومین مثل حرز امام جواد ، حرز ابی دجانه و..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره بازی می‌کنه. وقتی کسی واقعا علاقه‌مند باشه، اینطور بازی نمی‌کنه و بی‌دلیل رفت‌وآمد نمی‌کنه. این رفتار بیشتر به نظرم نشونه‌ی سردرگمی یا کنترل‌گریه، نه علاقه واقعی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
این اهل اینطور چیزا نیستدانشجو بود سراسری بخاطر من انصراف دادخیلی تو پیجش بودم دیدم مطلقه های فامیل ...

عزیزم بنظرم شما تصمیمتو گرفتی که پیام بدی !پس انجام بده 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ظاهرا کلاس دهمی واهل دعانویسی و اینکارو😂😂😂😂😂😂ببین خدابهت عقل بده🫂جزاین ارزوی برات ندارمدخترجو ...

اولا ربطی نداشت من عمه ام موکل داشت هیچوقت هیچ درخواستی نکردم حتی فامیل هم داریم که دعانویسن ولی نرفتم 

و تاحالا هم پیش هیچ دعانویسی نرفتم 

ولی خودم ی چیزایی بلدم 

دوماً من شما پیگیر نبودم و کاری به کارش نداشتم 

و نسبت به دخترای همسن خودم هزار برابر بلدم 

اینکه میگی خدا بهت عقل بده اولا شما باید خیلی ازمن بهتر باشی و خودت هیچ اشتباهی نکرده باشی و از لحاظ عقلی عالی باشی بعد به خودت اجازه بدی هم‌چنین حرفی به کسی بزنی

سوما همه مثل هم نیستن و منم خانوادم گفتن باهاش حرف بزن تکلیفتو مشخص کن وگرنه من پیگیر ایشون نبودم و نخواهم بود

در همین حد بگم دعانویسی و مراجعه به اون حرومه حرز یه دعای معتبره از معصومین مثل حرز امام جواد ، حرز ...

اره می‌دونم دعا نویسی گناهه 

ولی یسری چیز هست گناه نیستن مثل دعای محبت

توی قرآن هم حرف از دعا هست 

و‌اینکه شما بری چشم یکیو از همه ببندی حرامه

ولی دعای محبت حرام نیست

داره بازی می‌کنه. وقتی کسی واقعا علاقه‌مند باشه، اینطور بازی نمی‌کنه و بی‌دلیل رفت‌وآمد نمی‌کنه. این ...

نمی‌دونم خودمم سردرگرمم 

حالا میام نتیجه شو میگم

بهتره شانسمو امتحان کنم بعد غصه نخورم

منم اشتباه شمارو کردم ولی کاش یکی بود جلوم می‌گرفت ❤️‍🩹😂خیلی پشیمونم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اولا ربطی نداشت من عمه ام موکل داشت هیچوقت هیچ درخواستی نکردم حتی فامیل هم داریم که دعانویسن ولی نرف ...

من فقط خواستم دردایی ک من کشیدمو تو نکشی❤️‍🩹

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
منم اشتباه شمارو کردم ولی کاش یکی بود جلوم می‌گرفت ❤️‍🩹😂خیلی پشیمونم

منم ی چیزی شبیه ب تو بهش گفتم چ جالب🥰

ببین این تازه کلاس دهمه منم اونموقع کسی نصیحتم میکرد گوش نمیکردم جو خانواده ک بد باشه ادم سمت چ کفتارایی ک نمیره 

این بزرگ بشه سن ما میفهمه چ غلطی کرد 

بیشتر ببینید
من فقط خواستم دردایی ک من کشیدمو تو نکشی❤️‍🩹

من تا اون حد خودمو اذیت نکردم 

فقد این از لحاظ اخلاقی خوب بود از لحاظ خانواده و کار

و مث پسرای نبود که درخواست‌های بد بهم بکنه

یا راه و رسم بد بهم یاد بده

همیشه چیزایی که به نفعم بوده گفته 

و از هرکی پرسیدم گفته خیلی خوبه از دست نده

ولی من خیلی وقته می‌دونم دعا روش هست و حتی فامیل خودش بهم هشدار داد مواظب باشم میخوان دعا بنویسن براتون

خیلی دوسم داره درحالی که من پسش میزنم میگم برو 

هربار تا ولم کنه مجبور شدم بی احترامی کنم بهش

ولی من حس ششمم قویه و حسم میگه هنوزم دوسم داره

منم ی چیزی شبیه ب تو بهش گفتم چ جالب🥰ببین این تازه کلاس دهمه منم اونموقع کسی نصیحتم میکرد گوش نمیکر ...

دقیقا شما الان چند سالته ؟!😂من واقعا بزرگ ترین اشتباه کردم اتفاقا برگشتم بهش باز ی بحث کردیم سریع رفت با ی شخص دیگه قلبم با غرورم شکست ❤️‍🩹

منم ی چیزی شبیه ب تو بهش گفتم چ جالب🥰ببین این تازه کلاس دهمه منم اونموقع کسی نصیحتم میکرد گوش نمیکر ...

نه اینطوریام نیست من خواهرم بزرگترم و شاهد دوره نوجوانیش بودم

حتی رفیقای همسنم و همکلاسیم خیلی با اونا فرق دارم از لحاظ عقلی رفتار و گفتار اصلا هروقت میرم جایی فکر میکنن سنم ۲۲ ایناست یا از خواهرم بزرگترم 

ولی می‌دونم برای خودم بهم میگی عزیزم مرسی که میخوای اشتباهات شمارو تکرار نکنم

من فقد به همین حرف عمم باور دارم که دعا روش هست باطل میکنم اگه برگشت که مبارکه برنگشت دورشو خط میزنم واسه همیشه