2777
2789
درگیر استخدامی شدم و معلم شدم وقت نداشتم و دیگه نرفتم

یعنی در حد دو سه ساعت هم در طول روز وقت نبود برین سمت علاقتون ؟ قضاوت نمیکنم اما کاش برین هنوزم دیر نشده علی دایی تو بیست سالگی فوتبال رو شروع کرد و ستاره شد کشتی گیر امریکایی دیوید تیلور تو 28 سالگی شروع کرد مدال طلا المپیک و جهانی دارع هیچوقت دیر نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درس هم میخوام بخونم دانشگاه هم میخوام برم اونم ادامه میدم کنارش شما بعد کنکورت چرا نرفتی دوباره س ...

افرین فقط عاشق نشو 

چون اگه بشی گوه میشه تو همه چیز💔

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
افرین فقط عاشق نشو چون اگه بشی گوه میشه تو همه چیز💔

هادی ساروی هم دوست دختر داشت به نظرم میشه کنترل کرد ورزش حرفه ای کاری به رل داشتن نداره البته من خیلیییی   سختگیرممممم باید لیاقت زنی مثل منو داشته باشههههه 

افرین عزیزم 

هاجر صفرزاده هم یه پدر و مادر داره مثل کوه پشتش هستند و آدمای خیلی پولداری اند و محکم پشت دخترشون هستند 

منم دخترم عین شما همینطور که میگی به والیبال علاقه داره 

بهش قول دادم حمایتش کنم دیگه نمیدونم چی پیش میاد

ولی خودم احساس میکنم همیشه رسالتم رو این دنیا مادر بودنه چون ۴تا بچه دارم که کمتر کسی دیگه ۴تا بچه میاره و من واقعا از خودم و زندگیم زدم و‌نشستم بچه هامو بزرگ‌میکنم و اعصابمم بخاطر بچه هام ضعیفه و دارو میخورم رو بچه هام پانیک دارم بخاطر همین خس میکنم رسالتم اینه یه مادر خوب باشم و چهارتا بچه ی فوق العاده تحویل جامعه بدم

افرین عزیزم هاجر صفرزاده هم یه پدر و مادر داره مثل کوه پشتش هستند و آدمای خیلی پولداری اند و محکم پش ...

مادر من پولدار نیست اما تموم تلاشش رو میکنه دویدن وسایل زیادی نمیخواد تمرین کردنش خداروشکر همون کفشش گرونه من وارد شم مادرم و داداشم حمایتم میکنن مطمعنم ولی الان شوخی مکنن میگن مدال گرفتی مارو یادت نره   

مادر من پولدار نیست اما تموم تلاشش رو میکنه دویدن وسایل زیادی نمیخواد تمرین کردنش خداروشکر همون کفشش ...

آره عزیزم منظورم واسه خارج رفتنه واسه مسابقات اصلی هزینه هاش زیاده 

انشاالله که موفق باشی عزیزم