2777
2789

نمیدونم تا حالا اسم ورزش دو سرعت رو شنیدین یا نه این ورزش رو هیچ اسیایی تا حالا تو تاریخ نتونسته مدال المپیک بگیره توش البته فقط هاجر صفار زاده تو پارا المپیک گرفته من میخوام اولین زنی بشم که تونسته این کارو بکنه هنوزم میشه تاریخ رو رقم زد از تابستون تمریناتم شروع میشه برام دعا کنین بچه ها نمیدونین این هدف چقدر بزرگه خدایا پشت و پناهم باش حس میکنم بعضی وقتا که من برا این کار ساخته شدم عاشق دویدنم و هیچوقت از دویدن خسته نمیشم دلم میخواد فقط یه موزیک تو گوشم باشه و من بدوام با تمام توانمم هر وقت کسی خونه نیست موزیک میزارم تو گوشم و میدوام مامان بابا خونه باشن بهم میگن دیوونه همش دلم میخواد بلند شم بدوام حتی راه رفتنم هم تنده ورزش هاییی که داخل یوتیوب میبینم برا افزایش سرعت مثلا یاد میده چطوری پات رو رو زمین بزاری چقدر پاشنه و پنجه وایستی رو من از قبل میدونستم یعنی میشههههه وای اگه بشه چی میشههههه 

جوریه که انگار خدا داره تو گوشم میگه یالا برو سمتش یه حسی درونم میگه این جایگاه مال منه یه دختری درون منه که اصلا به نشدن فکر نمیکنه اصلا حتی ذره ای به ذهنم هم نمیاد که قراره رویام محقق نشه خودمو میبینم جلوی فلش دوربین ها میکروفن ها برنامه های تلوزیونی شلوغی تماشاگرا شادی من جلوی دوربین پرچم رو دوشم و جیغ های شادی پشتک های پشت سر هم بعد از برد همه اینارو میبینم به چشم 

خیلی خوشحال میشم میبینم دخترای همسن شما هدف دارن ارزو دارن 

انیدوارم به خرچی دوست داری برسی 

حتما هم رسین به هدف مهم نیست قشنگیش این انگیزه و دلبستگیه که بهش داری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.