2777
2789

استارتر گفته شوهرم آه در بساط نداره شرم و حیا نداره به خاطر خیانت هاش می‌خوام جدا شم هنوز جدا نشده یکی دیگه رو آورده تو زندگیش مهریه رو به خاطر اینکه هیچی نداری بخشیدم یکی دیگه اومده میگه من زرنگ بودم شوهرم که خیانت کرد طلاق نگرفتم تو نیاوران خونه به اسمم زد و با طلاق ضرر نکردم و هزار تا حرف مفت دیگه 

میگه هر کی طلاق میگیره بغل پر کن میشه می‌ره با شوهر مردم 

اعصابم نمی‌کشه با اینا بحث کنم والا حاضرم قسم بخورم خونه نیاوران هم از رویاهای محالشه

اتفاقا من همیشه اماده و مشتاق بحث با اینام

ولی کاربریم بیشتر می ارزه 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعید نی این کاربرا مرد باشن. یا زن خود تحقیر یا مرد، غیر از این دو نیست.

یه جوری نگرانه استارتر طلاق بگیره انگار بعد طلاق از همون جا مستقیم می‌ره تو اتاق خواب این😂😂😂 

بقول تو خونه نیاورانش معلوم نیست راست باشه با نه 

و اگر واقعیت باشه خوب راست میگه زرنگی کرده‌چنین ضربه ای به شوهر خاینش زده دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

چرا پشت سرم چیزای مفت میخوری خوب زرنگ کارت بودی ادم و خانواده بدرد بخوری داشتی. شوهر سرو ته درست میکردی که اگه خیانت کرد ارزش موندن پیشش داشته باشی.

میگی ادم چشم دل سیر دنبال خونه و پول نیس 

خو تو برو چشم دل سیر باش مهریتو نگیر بعدش اویزون شوهر مردم نشو 😂😂

من میگم زن باید واسه زندگیش بجنگه ...همه مردا مثل همن اکثرا خیانت میکنن 

لینک تاپیک رو بدین بریم بخونیم😑😅

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
منم باشم زورم میاد ی عمر زندگی ای که با سختی به دست آوردم رو بدم دست ی زن خونه خراب کن بیاد ملکه ای ...

بابا آخه شوهر اسی نمیخواستش 

پول هم نداشت

خونه هم به نام نمی‌زد باج هم نمی‌داد ترسش هم ریخته بود حرمتی قائل نبود مگه همه زندگی ها مثل همه این اومده توهین می‌کنه چرا میخوای جدا شی 

دیگه به زور که نمیشه آویزون شد طرف هم خیانت کنه هم اون باشه که برات قیافه بگیره تو التماس کنی برای ادامه دادن 

میگما، حالا کاری ب خونه نیاوران و راست و دروغش ندارم

ولی منم اتفاقا موافقم😂

وقتی ی مردی خیانت میکنه ب نظرم نباید در نقش مظلوم واقع شد، باید وایسی دهنشو سرویس کنی

اگ مال و منال داره ازش بگیری ب خاک سیاه بنشونیش 

بعدش بی پول و بدبخت ولش کنی بره پیش همون پتیاره خانوم😂

وقتی میتونی بدبخت تر از اینش کنی چرا ک ن

بقول تو خونه نیاورانش معلوم نیست راست باشه با نه و اگر واقعیت باشه خوب راست میگه زرنگی کرده‌چنین ضرب ...

خودش اره خوب کاسب شده ولی دلیل نمیشه به بقیه بگه خیانت مرد اشکال نداره تحمل کنید که بعد طلاق می‌رید بغل پرکن میشید

مرد باید یه چیزی باج بده حداقل عقلانی باشه بمونی 

باید پشیمون باشه و با خط و نشون برگردی 

بابا آخه شوهر اسی نمیخواستش پول هم نداشتخونه هم به نام نمی‌زد باج هم نمی‌داد ترسش هم ریخته بود حرمتی ...

آخه میگی خونه به نام نمیزد پول هم نداشت نمیخونه با هم.

ولی خوب اون تا شوهرش به نام مامانش نکرده اقدام کنه برای مهریه.

من خودم شوهر ندارم ولی داشتم چنان پوستشو میکنم اون سرش ناپیدا شه که فکر رابطه کلا از سرش بیافته چه برسه دوباره خیانت کنه.