2777
2789

پیشاپیش عذرخواهی میکنم متن  طولانیه 

من‌ لیسانسم‌ زبان انگلیسیه

اصلا علاقه ای ندارم و چیز زیادی بلد نیستم ده سال پیش به سختی و با کلی استرس درساشو پاس شدم، خانوادم اجازه نمیدادن انصراف بدم؛  برای رهایی از زبان رفتم ارشد زبانهای باستانی 

حالا دو ساله برای استخدامی آزمون آموزش و پرورش ، زبانهای باستانی زیرمجموعه زبان فارسی محسوب شده و برا استخدامی رفته زیر مجموعه ادبیات فارسی(قبلا این رشته اصلا استخدامی نداشت)

یعنی این دوسال من میتونستم بری دبیری زبان با لیسانسم شرکت کنم یا برای دبیری ادبیات با ارشدم

پارسال زبان شرکت کردم  امسال ادبیات،پارسال امتیازم ۲۳۰ شد؛ برا یه شهرستان کوچیک که یه نفر میخواست حداقل امتیاز ۳۰۰ بود مجاز نشدم، وقتی داشتم میخوندم منابع  انگلیسی رو که میخوندم تمام انرژیم گرفته میشد، عصبی میشدم؛ سردرد میگرفتم؛همینکه به درسای عمومی میرسیدم خوشحال میشدم درسا به فارسیه

امسال که ادبیات فارسی شرکت کردم، درسای ادبیات برام تازگی داشت ، منابع دقیق رو هم نمیدونستم ولی برام شیرین بود، همونایی که هم خوندم ، چقد لذت بخش بود انگار قند و عسل، حس خوبی بهم میداد خوندن منابعش؛ امتیازم شد ۱۵۰، ولی مجاز نشدم،حداقل امتیاز برا شیراز ۱۸۰ بود

حالا امسال اگه آزمون بیاد و سقف سنی مثل همین دوسال قبل باشه، و علاوه بر رشته لیسانسم؛ ارشدمم بخوان برا دبیری، به نظرتون کدوم رشته رو انتخاب کنم به عنوان اخرین شانس

خودمم مردمم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.