2777
2789
عنوان

احساس میکنم احتیاج ب مشاور دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزمروزای خوب و بد باهم وجود دارنتو امروز روز خوبی رو تجربه نکردی خب تو یه انسان هستی و ممکنه گاهی ...

ممنون رفیق کپی کردم‌پیامتو که هرروز بخونم حالمو بهتر کردی ..میدونی هرروز ب خودم میگم مهم نیس خونه کثیفه وخسته ای بخاطر هورموناس ولی دوروبرم بهم ریختس میبینم هرروز اینطوری شدم اگه ی روز بهتر بودم وخونه روتمیز میکردم حالم بهتر میشد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من سه ماهه بچم بدنیا اومده ولی نگران نباش بعد چهار ماه یکی دوماه بارداری راحت تر میشه سه ماه ک تموم ...

عزیزم بسلامتی   ..متوجه نشدم بعد ماه ۴  حالم بهتر میشه  بعدش چی؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ممنون رفیق کپی کردم‌پیامتو که هرروز بخونم حالمو بهتر کردی ..میدونی هرروز ب خودم میگم مهم نیس خونه کث ...

فدات بشم خوشحالم حالت بهتره

وقت برای تمیز کردن خونه زیاده دختر فکرشو نکن🤭

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

فدات بشم خوشحالم حالت بهترهوقت برای تمیز کردن خونه زیاده دختر فکرشو نکن🤭

ممنون عزیزم حق باتوعه ممنون 😘🙃

خب ماه نهم از همه سخت تره بخور خودتو تقویت کن ک برای ماه نهم و انشالا زایمان جون داشته باشی

انشالله ممنون چی بهتره بنظرت نمیدونم چی بخورم  از این بیحالی دربیام

انشالله ممنون چی بهتره بنظرت نمیدونم چی بخورم از این بیحالی دربیام

سمت گرمیجات نرو ک اذیت میشی ولی زیادم سردیجات نخور میتونی شیر و با عسل بخوری برای خودت قاووت درست کن میوه حتما بخور تاجایی ک میتونی مصرف پروتئین گوشت مرغ حبوبات رو ببر بالا