2777
2789
عنوان

احساس میکنم احتیاج ب مشاور دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست

والا من باردارم تمام بدنم بهم ریخته حس میکنم خالی کرده بدنم ازاینور بیحال افتادم رومبل خسته وکوفته وله    ازاینور خونه کثیف بخدا فقط غذارو میپزم گشنه نمونیم اونم مجبوری حتی حال نماز خوندن ندارم بزور میخونم یوقتا  چجوری ی عده کتاب میخونن یا کارمیکنن  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزمدرکت میکنم چقدر آشفته ایبه خودت زمان بدهبدنی که نه ماه یه شخص دیگه رو حمل می‌کرد با یکی دوروز خ ...

از بارداری میشه بگی باردارم ماه ۴ خیلی خسته وله ام امروز ازصبح سردرد هم بودم  خونم کثیف خودم حتی حال حموم رفتن ندارم چیکارکنم بنظرت

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم اینو بدون فقط تو نیستی که بعد از بچه دار شدن این حسا سراغت میان خیلیا شبیه تو هستن و طبیعیه احساس سردرگمی کنی نباید خودتو بخاطر این شرایط سرزنش کنی طول میکشه بیفتی روی روال نمیشه بسرعت هم یه مادر بی نقص باشی هم یه کدبانوی عالی خودتو دوست داشته باش و روح خودتو در آغوش بگیر به خودت سخت نگیر سعی کن از پدرش بخوای بیشتر مشارکت کنن تو کار خونه یا بچه داری یا کاراتو تقسیم بندی کن تا خسته نشی 

عزیزمدرکت میکنم چقدر آشفته ایبه خودت زمان بدهبدنی که نه ماه یه شخص دیگه رو حمل می‌کرد با یکی دوروز خ ...

من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم ادم قبل نمیشم دارم با هر کلمه گریه میکنم🥺💔

عزیزم اینو بدون فقط تو نیستی که بعد از بچه دار شدن این حسا سراغت میان خیلیا شبیه تو هستن و طبیعیه اح ...

میدونم بخدا همه اینا رو میدونم ولی احساس شکستگی میکنم 

اون بیچاره هم صبح تا شب سرکاره

والا من باردارم تمام بدنم بهم ریخته حس میکنم خالی کرده بدنم ازاینور بیحال افتادم رومبل خسته وکوفته و ...

نمیدونم منم خستم نمیدونی چقد حالم بده من تازه ۱۸ سالم تموم شده😭

نمیدونم منم خستم نمیدونی چقد حالم بده من تازه ۱۸ سالم تموم شده😭

ازچیه بنظرت هفته چند بارداری؟ من ۲۴ سالمه 

چرا میتونم بخرم ولی چ کتابی میشه معرفی کنی

شاید باورت نشه ولی فرقی نمیکنه کتاب هز یچ که باشه حالتو عوص میکنه و ورزش

ورزش عالیهههههه

یه کتاب هست که فوق العادست مطمئن باس کمکت میکنه اسمش هست تکه هایی از یک کل منسجم 

و یه کتاب دیگه که خیلی دوسش دارم  باسم تئوری انتخاب و مدیریت زندگی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
از بارداری میشه بگی باردارم ماه ۴ خیلی خسته وله ام امروز ازصبح سردرد هم بودم خونم کثیف خودم حتی حال ...

عزیزم

روزای خوب و بد باهم وجود دارن

تو امروز روز خوبی رو تجربه نکردی 

خب تو یه انسان هستی و ممکنه گاهی اوقات سردرد بگیری یا حتی مریض بشی، این حق توعه که به عنوان بخشی از بدنت قبولش کنی و همراهش بشی ، استراحت کردن هم حق توعه 

ربات نیستی که زندگیت از قبل برنامه ریزی شده باشه ، هرروز خونه رو تمیز کنی و هرروز حالت خوب باشه ، گاهی هم اینطوری میشه

با خودت تکرار کن تو الان در حال پرورش دادن یه موجود کوچولو توی شکمت هستی ، خدا تورو وسیله قرار داده که یکی از مخلوقاتش رو به دنیا بیاری و حمل کنی

چه چیزی بهتر از این🥰

اون نی نی توی شکمت الان به جز شما هیچکس رو نداره 

خیلی قشنگه که ادم تمام کس و کار یکی دیگه باشه مگه نه؟

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم ادم قبل نمیشم دارم با هر کلمه گریه میکنم🥺💔

تقریبا تمام آدما توی زندگیشون حداقل یکبار افسردگی رو تجربه میکنن

اینم یه بازه ای از زندگیت هست

بدنت مثل قبل میشه بهت قول میدم نگرانش نباش عزیزم 🥰دوباره هیکلت میاد رو فرم و با مصرف مکمل و قرص موهات پرپشت میشه 

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.