2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره پایتخت ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 96 پست
این پایتخت ۷ من ندیدم ولی تیکه هاشمی ازش دیدم دوقلو مگه نبودن پس اون یکی قلش کجا بود؟😂😂سوال شد برا ...

ازدواج کرده با یه تاجر

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

پایتخت گند شده

هما که انگار هفتاد سالش شده و لاغر و غر غرو

پسر تپله هم بیرون کردن

سارا و نیکا هم که خودشون نیستن

پنجلی هم زدن تیکه تیکه کردن

خیلی گند شده

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قیافه روغن فکرا تو این جور تاپیکا وقتی معتقدن هیچ کس تلویزیون ایران نمیبینه😑😶😏☹️😣😤😠😡🤕🤒

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
پایتخت گند شدههما که انگار هفتاد سالش شده و لاغر و غر غروپسر تپله هم بیرون کردنسارا و نیکا هم که خود ...

باز بهتراز فیلمای تکراریه آخه من برنامه ۱۰۰۱ محسن کیاییم دوس دارم اونم نمیشه ببینم بخاطر ستایش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
قیافه روغن فکرا تو این جور تاپیکا وقتی معتقدن هیچ کس تلویزیون ایران نمیبینه😑😶😏☹️😣😤😠😡🤕🤒

ما از وقتی منوتو قطع شده به اجبار تلویزیون ایران میبینیم 😂😂

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

ما فقط تلوزیون میبینیم ماهواره نداریم😂