2777
2789
عنوان

خواب دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست
منم گرید یک گلیوما ولی دوباره بعد یکسال عود کرد و مجبور شدم عمل کنم..پدرم درومد خیلی عذاب کشیدم هم ا ...

عزیزم امیدت به خدا باشه به خدا این دنیا فقط جای امتحان و آزمایش خدا به یکی سلامتی میده ببینه چطور از پس امتحانش بر میاد به یکی بیماری میده ببینه چطور از پس امتحانش بر میاد 

تو هیچ خطایی نکردی که بگی چرا دارم تاوان پس میدم بالاخره این دنیا برای همه همینه بالا و پایین داره روز سخت داره

بمیرم برات میدونم چی میگی چقد سختی کشیدی 

الهی به حق این ماه مبارک که هممون مهمون خداییم خدا مهموناشو دست خالی و نا امید بر نگردونه و شفای شما و همسر من و همسر خانم بانو رو به حق خودش به حق مولا علی به حق امام حسن 

و به حق امام حسین بده 

ان شالله دیگه سختیش تموم شده 

و این بیماری از تنت ریشه کن شده لباس و عافیت و سلامتی میپوشی و صد سال عمر با برکت و با عزت داری به حق ۱۴ معصوم 

امیدت به خدا باشه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هزینه عمل همسرتون چقدر شد

تقریبا ۴۰۰ میلیون 

شد حالا بیمه تامین اجتماعی ۱۸میلیون پس داده 

بیمارستان خصوصی رفت اگه دولتی میرفت با۱۵ میلیون عمل میشد البته هزینه های جانبی هم بود نهایتا ۱۰۰ تومن میشد 

براش

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات