2777
2789
عنوان

دهک بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکنم بخاطر ماشین بوده باشه ما دوتا ماشین زمین اینا داریم قطع نکردن تازه ماشینمون یکیش شاسی بلن ...

آخه دیگه هیچی نداریم عموم با دو تا خونه و دو تا مغازه و دو تا ماشین و یه تراکتور دهک ۱ رو بهش دادن من با دو تا دوقلو و اجاره شین دهک ۱۰

یارانه ی خودم رو جدا کنم مال شوهر و بچه هام درست میشه به نظرت ؟

عزیزم نمیشه ازشوهرت جداش کنی سرپرست شوهرت فقط بایداعتراض بزنی سایت بروزسانی میشه 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
خودم چطوری ؟

برو توی سامانه

بعد ورود بزن بعد شماره تماس سرپرست بزن

بعد کد ورود وارد کن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
یعنی برای همیشه دهک من ۱۰ میمونه؟

نه برو اعتراض بزن قسمت ماشین دیگه به اسم من نیست تیک بزن تو دهک بندی بعدی میاد پایین منم مشکل شما رو داشتم اعتراض زدم زدم ماشین از اسم من در امده الان دهکم امد پایین 

الان با دو تا بچه ی دو قلو و اجاره نشین و حتی یه موتور یا زمین هم نداریم و وضعیت افتضاح مالی یارانه ...

اونوقت به بابای من که ۲ تا خونه و ماشین و مغازه داره حساب بانکیشم پره هم یارانه تعلق گرفته هم سبد کالا😁اونی که گذاشتن واسه دهک بندی یارانه ها یه ادم بی سواده

نه برو اعتراض بزن قسمت ماشین دیگه به اسم من نیست تیک بزن تو دهک بندی بعدی میاد پایین منم مشکل شما رو ...

من هم اعتراض زدم هم بهم گفتن برو فرمانداری یارانت رو جدا کن تا برای شوهر و بچه هات بیاد منم همین کار رو کردم یعنی اشتباه کردم

اونوقت به بابای من که ۲ تا خونه و ماشین و مغازه داره حساب بانکیشم پره هم یارانه تعلق گرفته هم سبد کا ...

هی روزگار باور کن یارانه رو یه تومن دیگه میزاشتم روش برای خرج پوشک بچه ها 

الان دیگه بریدم