2777
2789

گذاشتم بانک سودشو لازم دارم.  ۳۱ تومن برا زن خانه دار پس انداز خوبیع؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میدن ب ۳۱ تومن ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
بیشتر ببینید

چ قدر سود میدن؟

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
چ قدر سود میدن؟

۲۸ تومنش تو بانکه.  ۵۰۰ تومن

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

بیشتر ببینید

خیلی هم عالیه

ولی خوب تو بانک پولت روز بع روز ارزشش میاد پایین.

حداقل سعی کن پول روش بزاری .

چون میگی سودشو نیاز داری نمیشه پس دلار و طلا بخری

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
سودش فایده نداره که بذار طلا بخر حداقل

برا سود طلا خیلی باید وایسم من ماهانه لازم دارم

بیشتر ببینید

مگه به سی و یک میلیون چقدر سود میدن؟

برو از یه طلافروشی معتبر چندتا سکه پارسیان بگیر . هر موقع لازم داشتی یه دونه رو بفروش 

اینطوری اونایی که میمونن گرون میشن 

اخری ها رو گرون تر میفروشی 

الا موقع خرید طلاست چون قیمتش اصلاح کرده

سلل دیگه تا گرمی نه میلیون هم میره