2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تایپیکمو خوندی درمورد شوهرم

قبلا خونده بودم اما زیاد یادم نمیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

تایپیکمو خوندی درمورد شوهرم

دیدم و یادمه گفتم. میخواد سر بددونه و تو راحت طلاق بگیریو مهریه نخوای  و اونم خونه رو بکنه مکان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

دیدم و یادمه گفتم. میخواد سر بددونه و تو راحت طلاق بگیریو مهریه نخوای و اونم خونه رو بکنه مکان

یه درک بزار بکنه .از یه آدم کثیف بیشتر از این نمیشه انتظار داشت .فقط جهیزیه ام اون تو مونده که به خاطر بچه هام فعلا دست نزدم 

یه درک بزار بکنه .از یه آدم کثیف بیشتر از این نمیشه انتظار داشت .فقط جهیزیه ام اون تو مونده که به خا ...

منبع درامد داری بچه هارم بگیری برای خودت؟ 

منبع درامد داری بچه هارم بگیری برای خودت؟

نه فعلا اونقدری ندارم که بچه هارو بیارم .خونه مستقل تا نگیرم بچه  نمیارم وضعش خوبه واسه خودش بزارنکه داره جونش دربیاد

نه فعلا اونقدری ندارم که بچه هارو بیارم .خونه مستقل تا نگیرم بچه نمیارم وضعش خوبه واسه خودش بزارنکه ...

اره بهترین کار. تو که فقط دنیا نیاوردی. اول خودتو نجات بده زندگیتو بساز. بزار اونم عذاب بکشه 

سلام عزیزم....خوبی...چیکار میکنی؟چخبراز خودت...از شوهرت از بچهات.....؟چکارها میکنی

سلام عزیزم بچه هام خیلی بی تابی کردن .شوهرم یه طومار پیام نوشت تو مادر نیستی وفلان خلاصه اومدن پیشم یه روزه  .رفتن ولی به شوهرم گفتم این آخرین باره دیگه اگر قصد زندگی باهام نداری قیدتو برای همیشه میزنم 

آفرین درستش اینه استارتر عزیزم میترسم حرفی بزنم ولی تویی که تمام راهها رو رفتی التماستو کردی ببین تا ...

سلام سپیده جون خوبی .خیلی دوباره گیر افتادم بعد از دوماه دوباره شوهرم گیرم آورد گفت بیا با بچه ها رو بببینی اینا منم که دلتنگ قبول کردم دوباره همون بلا رابطه اینا سرم اومد هرچقدر انکار کردم گفت تو باکسی هستی اینا که ارمن فرار می‌کنی خلاصه بچه هاتا به شب بامن بودن دوباره اومد برد ولی دوباره گولم زد😭😭😭