2777
2789
عنوان

نفرین وتقاص

67 بازدید | 7 پست

۳ ساله از طلاقم میگذره، همسر سابقم  ومامانش خیلی خیلی بلا سرم اوردن، مثلا یک نمونه اش مامانش آب دعا ریخت تو کتری به خورد منو، وشوهرم داد خودش رفت بیرون(باچشم خودن دیدن شیشه آب از تو کیفش درآورد  ریخت تو کتری و برامون چایی آورد) بعد که رفت ، یکساعت بعدش شوهرم در قفل کرد گوشیم شکست ، در حد مرگ منو کتک زد ، 

و خیلی بلاهای بدتررررری، تو ۴ سال سرم آورد 

واقعا نمیتونم ببخشمش  ، اتیشم، خاموش نمیشه،  

چیکار کنم؟ چیکار کنم  نفرینم بگیره؟ 

عجله نکن گلم میگیره

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی اذیتم کردن خانواده شوهرم هی نفرین میکردم روز ب روز آتیشم بیشتر میشد هیچ کمتر نمیشد حال روحیمم اصن خوب نبود ..دیگه کم کم ب خدا واگذارشون کردم گفتم خدایا تو حسابمو از اونا پس بگیر خیلی بهتر شدم آروم شدم توم همین کارو بکن بالاخره جواب پس میدن

اینا دوروغه همش بیا من یه مدلشو دیدم تعریف کنم از همسایه دو نفر بودن که فامیل بودن و قرار بود بچه هاشون باهم ازدواج کنن اولش خانواده ها مخالف بودن منتها سن ازدواجشون تقریبا راضی شده بودن ولی گفتن تا پسره دانشگاهش تموم بشه و دختر هم کنکورش , ولی پسره عاشق یکی دیگه شد دختره رو ول کرد گذاشت رفت شهر دیگه الان به نظرت چی شد دختره مریض خونه نشین با یه خانواده متوسط عروسی کرد ولی پسره ازدواج کرد با یه خانواده عالی هم ثروتمند هم با اخلاق این عدالت این زندگیه؟