2777
2789
عنوان

ب نظرتون من افسردم مشکلم چیه

27 بازدید | 4 پست

من حوصله هیچی ندارم.. توسالی ک گذشت هیچ تفریحی نداشتم هیچی. نه پارک نه رستوران  همش تو خونه بودم و درحال بچه داری و پخت و پز. ذوق و شوق هیچیو ندارم باخودم میگم برم بیرون حالم و هوام عوض شه ولی حال وهوام عوض نمیشه ک هیچ بدتر حسته میشم میگم زود برم خونه.  ب لحاظ جسمی هم خیلی زود خسته میشم مثلا کمی پیاده روی کنم سردرد میگیرم. حتی دیگ دلم خرید کردن هم نمیخاد میرم بازار کلافه میشم. یه حسه پوچی و غم ته دلمه ک باعث شده هیچ وقت از ته قلبم شاد نباشم.. هیچی خوشحالم نمیکنه.وقتی یکیو میبینم میگ و میخنده برام عجیبه مثلا اینایی ک تولد میگیرن میرن ارایشگاه کلی مهمون دعوت میکنت عکس میگیرن همش میگم چطوری اینقد حوصله دارن اونقد حالم بده ک امسال برای تولد همسرم هیچی نگرفتم حتی یک کیک ساده. افکار خودکشی بیچارم کرده از هر دری میرم ب بمبست میخورم.. اخلاقم خیلی بدترشده همش سر بچه هام داد میزنم  عید داره تموم میشه هیچ جا نرفتم ار شوهرم و بچه هام متنفر شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خود درمانی میشه کرد؟. حوصله دکتر ندارم

اینکه سرخود دارو بخوری فقط حالت رو بدتر  میکنه

چون نمیدونی با چه دوز ی بخوری

و ممکنه تداخل دارویی بده که خیلی خطر ناکه

در ضمن اینکه چی بخوری مهمه و اینکه تا کی مصرف کنی قبل از اینکه مقاومت دارویی بگیری

پس حوصله کن برو دکنر

خود درمانی بالا بردن سرتونین فقط با ورزش ممکنه یعنی ورزش کن 

پیاده روی تند شنا