2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ربطش به ماه رمضون چیه؟ با دلار بالا پایین میشه

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

ببین مگه چند گرم میخوای بخری ، مگه چقدر میخواد کم و زیاد بشه نهایت چند ده تومن. پس اینقدر فکر و خیال نکن امروز بخری از فردا بهتره فوقش یکی دو میلیون کم و زیاد میشه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

سه ساله ماه رمضون که میاد گرونتر میشه ولی قبلا ارزون میشد ...هی یادش بخیر من پارسال  ۴ماه رمضون رفتم طلا خریدم ۳۱۰۰😑

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

قینت طلا هیچ ربطی به ماه رمضون نداره

اولا که قیمت طلا جهانی هست

بعد هم مسائل سیاسی و اجتماعی روش اثر میذاره با یه خبر میره بالا با یه سخنرانی میاد پایین....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ربطش به ماه رمضون چیه؟ با دلار بالا پایین میشه

سالهای قبل چون ماه رمضون شکر و آرد گرون میشد بخاطر غذاهایی ک مخصوص افطاره

و طلا کم تر میشد چون عید و تولد توش نبود ولی الان انقد انس جهانی رفته بالا ک اون یکم اعیاد و شهادت دیگ اثری نداره انقدری

نمی‌دونم ولی همه میگن محرم وماه رمضون میاد پایین

پایین نمیاد خیالت راحت 

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید