2777
2789
مشکلتون چی بوده؟منم دکتر لاهوتی به من گفت بعد عید بیا .چقدر هزینه شد من خیلی میترسم برا ای وی اف

منم بیمار دکتر لاهوتی هستم،مشکل خاصی نداشتیم فقط من دو سال پیش یه جراحی فیبروم داشتم شاید به همین خاطر بارداری اتفاق نمیفتاد.هزینه ها پانکچر و انتقال همراه با داروها برای من بالای ۱۰۰ تومن شد.آی وی اف ترس نداره نگران نباش فقط باید یکم صبور بود فقط همین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بیمار دکتر لاهوتی هستم،مشکل خاصی نداشتیم فقط من دو سال پیش یه جراحی فیبروم داشتم شاید به همین خا ...

توروخدا بیا کنار هم باشیم از حال هم خبر بدیم ی امیدی بشه برای من .من دکتر لاهوتی گفت ناباروری بی علت داری من مشکلی ندارم شوهرم سالم ولی نمیشه 

منم بیمار دکتر لاهوتی هستم،مشکل خاصی نداشتیم فقط من دو سال پیش یه جراحی فیبروم داشتم شاید به همین خا ...

یعنی تا ۱۵۰ باید داشته باشم پول درسته .میشه ازمایش شوهرت ببینم .دکتر لاهوتی چطوره بنظرت ادامه بدم‌پیشش یا عوض کنم دکترم 

یعنی تا ۱۵۰ باید داشته باشم پول درسته .میشه ازمایش شوهرت ببینم .دکتر لاهوتی چطوره بنظرت ادامه بدم‌پی ...

۱۵۰ که زیاده اما خوب مجموع ویزیت ها و عکس رنگی و پانکچر و انتقال و دارو ها کلا حدود ۱۰۰ تومن میشه

الان مدارک پیشم نیست که بفرستم

به نظر من که دکتر خوبیه فقط خیلی شلوغه و معطلی زیاد داره اما تا اینجا که من راضی بودم.یه بار پارسال پانکچر شدم شش تا تخمک شش تا جنین یه بارم امسال پانکچر شدم نه تا تخمک هشت تا جنین که سه تا از جنین های پارسال رو انتقال دادن

انشالله سه تا باهم بگیره .داروها انتقال چی داری

ان شالله توکل به خدا

من روزی چهارتا استرادیپل میخورم دوتا صبح دوتا شب قرص آسپرین و آمپول انکساپارین و آمپول و شیاف پروژسترون

میگن این آمپول پروژستون خیلی درد داره .

نه الکی شلوغش میکنن اگه یه نفر و‌پیدا کنی که خوب بزنه واقعا اونقدرا درد نداره خدارو شکر من که تا حالا حدود ۱۰ تا زدم نه کبود شده نه گلوله