2777
2789
عنوان

کاش رشتم پزشکی بود😭😭😭

1821 بازدید | 131 پست

موقع کنکور حالم خوب نبود اصلا شرایط درس خوندن نداشتم نه خانوادگی نه روحی روانی و...

الان سی سالمه ارشد معماری دارم. خیلی حسرت میخورم کاش همون موقع میشد میخوندم یه رشته خوب پزشکی قبول میشدم.

الان نمیدونم چکار کنم، چطور میشه خودمو بکشم بالا و خیلی موفق بشم؟

دکتری معماری بخونم و کنارش توی یه شرکت معماری کار کنم خوبه؟ پرستیژش چطوره؟

دلم کار پزشکی میخواد که مطب داشته باشی بیمار ویزیت کنی و اونقدر پرستیژ داشته باشه و ...

واقعا چکار کنم بامعماری میشه اینجوری پیشرفت کرد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشکی یعنی اینکه مردم در بدترین حالت ممکن شون میان پیشت و باید حالشون رو خوب کنی . و ساعت کاری بالا .

در مورد پیشرفت تو رشته خودت با یکی از استاد هات مشاوره بگیر

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

من کارم خوبه و خودم راضی ام خداروشکر ولی هروقت میریم بیمارستان یا مطب و جایی بابام ی دختر پزشک هم سن و سالم میبینه حسرت میخوره 

هرچقدر میگم بابا اون شاید درآمدش از من کمتره ۱۵ ۱۶ تومن میگیرن اونطوری که شنیدم ولی اصلا گوش نمیده حرفمو میگه خوشبحال پدر مادرش

پرستیژش رو نمیدونم ولی من به شخصه پیش هر دکتری رفتم بیچاره خیلی بی حوصله و خسته بوده 😂 چه پیرش چه جوونش 

هیچوقت دکتر اونقدر شاداب و به اصطلاح خوش برخورد  و پر انرژی ندیدم حتما اونا هم سختی و مشکلات زیادی تحمل میکنن پس درست نیس تصور ی زندگی گل و بلبل و رنگی رنگی از پزشک بودن تو ذهنتون داشته باشید و دارایی های الانتون رو ناچیز ببینید 

دیگه باید موقعیت الآنتون رو قبول کنید و برای الآنتون تصمیم بگیرین. گاهی وقتها فکر کردن در مورد گذشته بد نیست اما نه بیش از اندازه. خیلی ها هم در حسرت موقعیت الآن شما هستن. 

از افراد موفق رشته خودتون سوال کنید، مشورت بگیرین یا از اساتید دانشگاهتون. 

عزیزم بهتره فراموش کنی و کمتر فکر کنی بهش .. ۳۰ سالته 🌱

دکتری معماری رو بگیر و ادامه بده 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید