پری_سه مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1767 عنوان ورودی جدیدم فقط 13تا واحد دادن بهم 65 بازدید | 14 پست خیلی کمهخود دانشگاه انتخاب واحد کرده 1403/12/07 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 39246 حالا اشکال نداره سعی کن معدلت تو همین تعداد واحد بالا باشه که ترم بعد بتونی زیاد برداری جبران شه نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشهای بیشتر ببینیدبستن
فریاد_بی_صدا_ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2720 من ترم اول۲۰ تا داشتم این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom
پری_سه مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1767 حالا اشکال نداره سعی کن معدلت تو همین تعداد واحد بالا باشه که ترم بعد بتونی زیاد برداری جبران شه شما چندتا تونستی برداری
پری_سه مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1767 توی حذف و اضافه بیشترش کن یعنی چی میشه توضیح بدی
پری_سه مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1767 عزیزم تهرانی؟باز بود امروز دانشگاه؟ گلم آنلاین دیدم
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 48786 حداقلش ۱۷ تا بود دیگه احتمالا یا ظرفیت کلاس تکمیله و کلاس دومی تعریف نکردنیا درس زوج و فرده و ترم شما ارائه نیمشه.پدر گشتگی ک ندارن بشه میدادن بهت 💕
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 39246 شما چندتا تونستی برداری من همیشه ۲۰-۲۴ واحدی برداشتم تا الانبجز ترم اول ک دانشگاه انتخاب رشته کرد نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشهای بیشتر ببینیدبستن
پری_سه مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1767 احتمالا یا ظرفیت کلاس تکمیله و کلاس دومی تعریف نکردنیا درس زوج و فرده و ترم شما ارائه نیمشه.پدر گشتگ ... یعنی برم بگم نمیدن بهم یا شاید اشتباهی شده
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 9533 یعنی چی میشه توضیح بدی یه تاریخ مشخص میکنه دانشگاه برا کم و زیاد کردن واحدها. همون موقع برو چندتا واحد عمومی بردار.
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 48786 یعنی برم بگم نمیدن بهم یا شاید اشتباهی شده شانست رو امتحان کن.چیزی نیست ک اشتباه کنند معمولافقط شما ک نیستی 💕