2777
2789
عنوان

دوران اقدام و درد زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 139 پست
۳۶ سالمه، بخاطر شرایط کاریم تنوستم زودتر اقدام کنم، دو‌ماهه که اقدام رو شروع کردم، جلوگیری طبیعی بود ...

نه خیراوناهرموناشون بهم می‌ریزه بعدچندمدت خشکی رحم نازامیشن درستش طبیعی هستش توهم چون سن ات بالاست زیرنظردکترباشی بهتره 

ازاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۶ سالمه، بخاطر شرایط کاریم تنوستم زودتر اقدام کنم، دو‌ماهه که اقدام رو شروع کردم، جلوگیری طبیعی بود ...

منم این حرفت قبول دارم که هرکی قرص قطع کنه زودترباردارمیشه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

بچه هاتجربه من بهم میگه دردبارداری تفاوتش بادرقاعدگی اینه:

پهلوهادردمیگیره وکمرزیردلم دردمیگیره اماتوبارداری هنگام قاعدگی پهلوهادردمیگیره وهمش فکرمیکنی میخای پریدبشی.

منم دوماه اقدام ماه قبل هم احساس دردزیردل وسینه دردوترشح وایناروداشتم امانبود.این ماه کلومیفن خوردم ...

همه مشکلات برمیگرده به اینکه روش جلوگیری قرص بوده بعدااینکه میخوای اقدام کنی به مشکل میخوری 

ازاد

چی بگم من بچه اولم البته اون موقع ۲۴ سالم بودودکتربهم گفته بودتخمدان فعالی داری.دوسه ماه قرص خوردم ماه آخرکه خاستم بدون قرص جلوگیری داشته باشم همون ماه ناخواسته باردارشدم.البته این ازدواج دوم هست الان دوماه اقدامم جلوگیری هم نداشتم ماه اول که نشد.دکترکلومیفن دادبهم این ماه امروز۱۳ سیکلم هیچ علائم تخمک گذاری ندارم فردابایدبرم سونوحالاببینم چی میشه.

شما چند وقته اقدامی؟ چند سالتونه؟ منم بجز درد خفیف زیر دل هیچ علائمی ندارم و ماه پیش هم همین درد رو ...

من ۲۸ سالمه سوزن اچ سی جی زدم ۱۲ روز نمیدونم میشه بی بی چک بزنم یانه

منتظرم مامان بشم...دعام کن دوست خوب من من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم 

من کانادا زندگی میکنم، اینجا به زور دکتر واسم ازمایش و سونو نوشت، وگرنه اصلا تا مریض نباشی هیچی بهت نمیدن. این امپول و قرص هایی که میگین رو اصلا نمیدونم چی هستن!!!!

چی بگم من بچه اولم البته اون موقع ۲۴ سالم بودودکتربهم گفته بودتخمدان فعالی داری.دوسه ماه قرص خوردم م ...

من دیروز سونو دادم، احتمالا فردا پس فردا جوابش بیاد، میخوام آزمایش هورمونی هم برم همون که روز پریودی باید انجام بدیم، ببینم در اخر دکتر چه نتیجه ای میده، از دیروز که سونو داخلی دادم درد و حس و حال پریودی دارم، پنج روز دیگه موعدم  .

من دیروز سونو دادم، احتمالا فردا پس فردا جوابش بیاد، میخوام آزمایش هورمونی هم برم همون که روز پریودی ...

تاازموعدنگذره نمیشه بفهمی بارداری یانه فقط صبرکن.

خانمها امیدوارم پیامم رو ببینید، من دیروز سونو داخلی دادم ، دقیقا بعد از اون هم درد پریودی دارم و هم لکه بینی، یک هفته مانده به موعد پریودمه، اگه پریود بشم یعنی چهار پنج روز زودتر از موعد میشه، ممکنه بخاطر سونو داخلی رحمم تحریک شده پریود زودتر انجام بشه؟

خانمها امیدوارم پیامم رو ببینید، من دیروز سونو داخلی دادم ، دقیقا بعد از اون هم درد پریودی دارم و هم ...

سلام عزیزم لکه بینی ممکنه لک لانه گزینی باشه صبرکن ببین چی میشه