2777
2789

دیشب دعوای شدیدی باهمسرم داشتیم و متاسفانه جلوی چشم بچم بود،انقدر حالم خرابه که نمیتونم توصیفش کنم 

فحاشی کرد ودست بلند کرد منم دیگه نتونستم کنترل کنم خودمو خیلی جیغ زدم وفحشش دادم

بچم قلبش داشت وایمیستاد تمام بدنش میلرزید انقد گریه کرد وجیغ زد

به خاطرعواقب طلاق نخواستم بشه بچه ی طلاق ولی الان وضعیتش داره بدترمیشه پرخاشگر وعصبی شده انقدم بچه باهوشیه که همه چیز رو میفهمه

میگفت میخوام برم بابامو بزنم،بمیرم براش😭😭

به خودم میگم لعنت بهت اگه کشتتم نباید دادمیزدی وای دیگه صبرم تموم شده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برای اون بچه کباب شد ولی خب اگه اولین باره سعی کنید دیگه تکرارنکنید بچه طلاق بودن هم کلی مشکل داره!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

بخاطر یه دعوا طلاق بگیری؟ اونور طلاق باید با یه دنیا مشکل بجنگی

به خاطریه دعوا نیست به خاطر۱۳سال خیانت دیدن فحاشی شنیدن کتک خوردن تحقیرشدن شبانه روز خونه ی مادرشه وروزی دوسه بار میاد یه سربالا یکم خودشو سرماتخلیه میکنه وبازمیره

عزیزم تاپیکای قبلتو خوندم.چرا برای افسردگیت نمیری دنبال درمان؟

افسردگی من بابت زندگی باهمچین مردی هست

اگه من افسرده ام ومیدونم ومیفهمم که باید درمان بشم

اما شوهری که روانیه وحتی قبول نداره که کوچکترین مشکلی داره

فقط منتظره از من یه پرونده ببینه حضانت بچمو بگیره ازم