2777
2789
عنوان

بابچه دوسال ونیمم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 81 پست
افسردگی من بابت زندگی باهمچین مردی هستاگه من افسرده ام ومیدونم ومیفهمم که باید درمان بشماما شوهری که ...

عزیزم درکت میکنم منم بچم دوسال و نیمشه یدونه۷ساله هم دارم افسردم کرده دقیقا منم ۱۳سال تحمل کردم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم سابقی که بودیم مرد عزیزم لعنت به هرچی مرد بد ذاته که از زنها یه دیوانه میسازن

خواهر شوهر من باعث‌نصف دعوا هابود سلیطه و هوچی الان دخترش بهترین شوهر داره تو ارامش کامل و ناز و نعمت اگه خدا وجود داشت نباید میزاشت دخترش خوشبخت بشه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
کی خوشبخته؟من که دیگه باور ندارم خوشبختی باشه

به نظر من از هر هزار زن یکی احساس خوشبختی میکنه بقیه اگه میتونستن چنان میرفتن که کلاهشونم بیوفته برنگردن

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

تو رو خدا خودتونو کنترل کنید هر چند مقصر مرد باشه بخاطر بچه تمومش کنید.مگه شما یه روزی عاشق این مرد نبودی 

مگه باهم لحظه های عاشقانه نداشتین

مردا الان تو فشار فشار عصبی از گرانی وهزار دلیل دیگه .نمیگم شوهرت تقصیر نداره داره خیلی هم زیاد ولی الان صاحب بچه هستین اون باید عشق ومحبت رو از شما دوتا بگیره .منم یه روز با شوهرم به اینجا رسیدم بخاطر بچمون کلا رفتارمون رو تغییر دادیم .الان راه به راه همو بغل وبوس میکنیم بچه هم از ما یاد میگیره وتو این محیط شاد رشد میکنه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

پس حرفایی ک میزنم رو جوری برداشت نکن ک فکرکنی نفسم ازجای گرم درمیاد منم مشابه خودتم ولی عزیزم سعی کن خوب فکراتو بکنی اگ واقعا طلاق بهتره برات ک جداشو ولی اگ نه ک بخاطر بچه تحمل کن اون طفلی چه گناهی داره ک  جلوش دعوا وجیغ باشه اگ خدای نکرده بترسه شب ادراری و لکنت زبان و ترس جزئی از مشکلاتیه ک واسش بوجود میاریدبرید مشاوره ببینید مشکلتون چیه حالا شوهرخودم مشکلش اینه ک مشاوره هم نمیاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
آره

منم ۱۳ ساله متاهلم عزیزم کاش بچه نمیاوردی خودتو از دستش راحت میکردی من همون اول دوتا بچه اوردم تو که ۱۰ سال نیاورده بودی چرا ای کار کردی🥺🥺

به نظر من از هر هزار زن یکی احساس خوشبختی میکنه بقیه اگه میتونستن چنان میرفتن که کلاهشونم بیوفته برن ...

خوشبختی رو باید تو زندگی خلق کنی از آسمون که نمیاد.نگاه تو اینستا نکنید همش فیلمه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم