2777
2789
عنوان

بابچه دوسال ونیمم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست
افسردگی من بابت زندگی باهمچین مردی هستاگه من افسرده ام ومیدونم ومیفهمم که باید درمان بشماما شوهری که ...

نمیدونم واقعا شرایطت سخته درکت میکنم. اگه شرایط کار کردن داری برو سرکار معمولا مردا به زنای مستقل کمتر گیر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری خودم با دست خودم آتو بدم دستش که بچمو بگیره

به خداقسم اگه میدونستم که آرامش داره وخوب میتونه بچمو بزرگ کنه ومن مشکل دارم وافسرده هستم به خدا بچمو میدادم بهش میگفتم فقط بچم خوشبخت بشه بسه ولی آدمی هست که ندیدم باکسی رفتارش خوب باشه دائما درحال تحقیر همه ست

همین شوهرت دلیل افسردگیت شده عزیزم

وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم چی بودم وچی شدم همین مادری که الان حوصله ی بچشو نداره به خدا قسم نامزد کرده بودمم بچه های فامیل ولم نمیکردن میگفتن بیا باما بازی کن انقد بچه دوست داشتم ومهربون بودم با بچه ها

همه زن شوهرا همینن طلاق چیه

بچه ها مهمن وگرنه من مرده ای هستم که راه میرم هیچی برام مهم نیست همین امسال پیامایی تو گوشیش دیدم بازنا که واسه هرزه ها هم هنوز قفله

شوهر منم تا تونست بلا سر من اورد اینقدر دعوا کرد اینقدر شبا با گریه خوابیدم انقدر جلو بچه هام کتک خوردم و فحش شنیدم نابود شدم بعد ۱۳ سال دوروز پیش کلی اظهار پشیمونی کرد و گفت میخواد عوض بشه تغیر کنه ولی چه فایده من افسرده شدم سرد شدم همیشه سردرد دارم تروئید کم کار گرفتم تپش قلب گرفتم وسواس فکری....من دیگه ادم سابق نمیشم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شوهر منم تا تونست بلا سر من اورد اینقدر دعوا کرد اینقدر شبا با گریه خوابیدم انقدر جلو بچه هام کتک خو ...

آدم سابقی که بودیم مرد عزیزم لعنت به هرچی مرد بد ذاته که از زنها یه دیوانه میسازن