2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 43563 بازدید | 1650 پست

کمر باریک و پوست سفید

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم داشتیم ولی هیچ وقت ازوپ کچل ها یا ریزش نقطه ای نداشتیم ولی میبافیم میشه اندازه یه انگشت نازک از ب ...

ما کچل میشن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                 فرزندِ(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                         

بیشتر ببینید

پوست خوبم واینکه بدون هیچ عملی زیبام همه میگن صورتتو عمل کردی😌

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید

جنس خوب دندونام

بینی که اکثرا فک میکنن پره هاش  عملیه،بقیه شو نه ها 

😂

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

خانواده مادری من به شدتتتتت سفیدن و بیمو 

منم ارث بردن ابن دوتارو دست پا بدنم هییچ جاش مو نداره 

نواحی خصوصی هم خیلی کم بقیه  صاااف عین شیشه ....

ولی موهام دندونام دااااغوووون دقیقا شبیه سمت پدریم 

هررررماه دندانپزشکیم  

اینو میدم عصبکشی اون‌یکی شروع میشه اونو درس میکنم اون‌یکی روکشش میفته اینو ترمیم‌میکنه یکی دیگه میپرسه 

۳ ساله ارتودنسی کردم بازم راضی نیستم 

ریزش مو دارم موهام کم پشته البته استرسم بالاست ازدواج کنم و به بچه بیارن رسما کچل میشم باید برم کاشت 

هرماه ۲ ملیون فقط هزینه مزومیدادم ول کردم دیگه 

موهام چند رنگه ی جاهاییش طلاییه بعضیا فک میکنن پایین موهامو رنگ میکنم چون پاین موهام بیشتر رنگش معلومه 

چشم درشت 

از لحاظ اخلاقی هم اینکه زود با هر کسی ک بخوام میتونم ارتباط بگیرم و سریع دوست پیدا میکنم

بیماری روانی و بداخلاقی 

دماغ گنده و چاقی که بزور درست شد 

پوست افتضاح 

هیچ ارث درستی بهمون ندادن به جز قد که ماله من از همشون کوتاه تره 

😒🙄پوففففف

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰