2777
2789

کلاهبرداری 

این شخص با ترفند آموزش ادمین در فضای مجازی یکسری آموزش میفروشه که صرفاً بازدید کانال تلگرامش بالا بره بعد میگه اگر میخواهید پروژه بهتون بدم باید پول واریز کنید پروژه‌ها هم بیشتر تبلیغ کانال خودشه اما بعدش هیچ کدوم از ادمین ها جواب نمیدن.

نمونه پیام هاشون:

🟥مهلت شما فقط تا راس ساعت 19:50🟥

درود همکار گرامی :

شما 240هزار تومان جهت آموزش و پشتیبانی پرداخت کرده اید و خدمات خدمت شما ارائه شده ✅

جهت گرفتن پروژه و شروع همکاری با ما هزینه ی 297هزار تومان 

به کارت زیر واریز و فیش آن را ارسال بفرمایید🙏

5859831241490076

6104338910598545

بنام :ثنا برماسی 

پس از ارسال فیش پروژه خدمت شما ارائه میشود 🌸

(پروژه پاسخگویی هست و جوابگویی به هریک نفر معادل 72 هزار تومان درآمد دارد و تعداد پاسخگویی به خودتون بستگی دارد+حقوق ماهانه ثابت 7 میلیون تومان 

🟥تا ساعت راس19:50برای ارسال فیش و دریافت کار مهلت دارید در

غیر اینصورت حذف میشوید 🙏

کانالشون رو اجازه نمیده بزنم 

اس-پلاس-ادمین به انگلیسی در تلگرام سرچ کنید 

s_plus_admin

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منم گول خوردم پول واریز کردم شما چکار کردید شکایت نکردید؟

سلام نه تو گوگل زدم دیدم پلیس فتا برای شکایت پول می خواد گفتم وضعیتم خوب بشه اقدام می کنم حتی اگه پول بدم ولی اون ثنا برماسی لعنتی باید گیر بیفته

سلام نه تو گوگل زدم دیدم پلیس فتا برای شکایت پول می خواد گفتم وضعیتم خوب بشه اقدام می کنم حتی اگه پو ...

چقد مگه هزینه داره؟ بذاریم روهم همگی شکایت کنیم خیلی اتیشم از دستش

چقد مگه هزینه داره؟ بذاریم روهم همگی شکایت کنیم خیلی اتیشم از دستش

نمی دونم تو نی نی سایت گفته بودن بالای 1میلیون یه بار به شماره پلیس فتا زنگ زدم گفت حضوری بیاید دفتر برای شکایت 

شما کدوم شهر هستین؟اصلا خیلی عجبیه که کلاهبرداری از آب در اومد چون رسیدهای واریزی تو کانال با جزئیات تراکنش بودن که بنظر واقعی بود پس این پولا رو واس کیا واریز می کنن

نمی دونم تو نی نی سایت گفته بودن بالای 1میلیون یه بار به شماره پلیس فتا زنگ زدم گفت حضوری بیاید دفتر ...

جدی؟؟؟ حالا ما کلاه برداری کنیم سرثانیه همین پلیس فتا رایگان پیگیر میشه گیر میوفتیم. ازگلوشون نره پایین ایشالا. منکه سرسوزنی راضی نیستم. به کار نیاز داشتم به پولش بیشتر. پولمو برد کارمم راه نیفتاد تا بمیرمم نفرینش میکنم همونم زوری دادم گفتم عب نداره عوضش کار میا دسم ولی..... 😭😭😭😭خدا نگذره ازش ایشالا تا مرگش دسش جلو همه دراز باشه