2777
2789

سلام مامانا

امروز پنج روز از ختنه پسر سه ماهم میگذره بروش سنتی. بردمش توی تشت آب گرم باندش رو باز کردم.هنوز زخمه و یه جوری شده به نظرم بد فرمه.من تا حالا ختنه کسی رو ندیدم.از جلو پوستش تا بالا برداشته شده ولی از زیر نه پوستش بیشتره .نمی‌دونم درسته

پروردگارا در سخت ترین شرایط آزمایشم مکن.

شاید چسبندگی داره؟؟؟

ببر دکتر اورولژ نشون بده

الان لخیه هاش افتاده ینی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نع عزیزم درسته منم سنتی ختنه کردم باید روز دوم میبردیش حموم ولی عیبی نداره الان قرمر و متورمه خیلی ام قیافش بده ولی از پمادی که بهش داده برن شربتاشم بده بهش خودش درست میشه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

چرا به روش سنتی ختنه اش کردین؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

صبح که باندش رو باز کردم خون افتاد.خیلی ترسیدم

نمی‌دونم چجوری لباس پوشیدم بردمش پیشش

به پمادی زد و باند پیچید گفت مشکلی نیست باندش یک ساعت دیگه نیفته وافتاد.دیگه هم خون نیفتاد

گفت پمادم لازم نیست بزنی

پروردگارا در سخت ترین شرایط آزمایشم مکن.

5روز هنوز باند داشته واسه پسره من روز دوم دیگه خوب بود 

مام سنتی ختنه کردیم اولش یکم قیافش تاجوره خخخ من که نمیدونستم مثه شما ترسیدم بعد پدر شوهرم گفت درست میشه 

بعدم چجوری بچه سه ماه ختنه کردن انقدر وول میزنه 

ما دکترش قبله چهل روزگی ختنه اش کرد گفت بعد اذیت میشه