2777
2789

من خریدم .دیگه حساب کتاب نکردم ولی حتما گرونتر از بیرونه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر اجرت هاشون بالاتره؟قسطاش چندماهه هست چند گرمه؟

کلی فروشگاه هست زیادن سایتاش اجراهای رو ۱۸ ۱۹ ۲۰ هست که بالاترین و گرانترین اجرته

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
چند گرم چند تومن؟بعد با بالا رفتن قیمت طلا قسطاتم بیشتر میشه یا نه همون قیمت روزیه که فروختن؟

نه عزیزم کلا ۴ ماهه باید تسویه کنی ۴ تا قسط بیشتر نیس

خب ببین مثلا تو‌چهارماه اگه قیمت طلا از ۶ ت بشه ۱۰ تبقیه پولشم میگیرن یا همونی که اول بوده رو فقط می ...

نه عزیزم همون قیمت قبلی رو میگیرن ازت مگه سر گردنه اس !

تازه طلا رو هم تحویلت میدن قسط اولو که دادی یا پست میکنن حضوری هم داره اگه تهران باشی میشه

چند گرم چند تومن؟بعد با بالا رفتن قیمت طلا قسطاتم بیشتر میشه یا نه همون قیمت روزیه که فروختن؟

۱.۳ ، ۹۵۰۰ حدودا ، ۴ تا قسط ، نه همون قیمت قبلی 

به قیمت روز میگرفتن اصلا نمیصرفید

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بیشتر ببینید
نه عزیزم همون قیمت قبلی رو میگیرن ازت مگه سر گردنه اس !تازه طلا رو هم تحویلت میدن قسط اولو که دادی ی ...

چند سال پیش از یه مغازه ای طلا خریدم قیمتش حدود گرمی یک ت بود یهو رفت بالا تا دو ت

مغازه دار دبه کرد گفت باید بیشتر پول بدی 😏 دو قسطی هم بود 🙁

کار خوبی کردی هروقت تونستی طلا بخر

مرسی عزیزم .الان ۶ دارم ولی چیزی نمیدن باهاش :(

بیشتر ببینید