2777
2789
عنوان

بنظرتون آماده رفتن به غربت شدم

237 بازدید | 20 پست

یا نه ؟؟؟؟ 

سلام خانما اینسری گه رفتیم مسافرت برعکس سالای قبل خیلیی خوب با همه جا انس میگرفتم و برام فرقی نداشت و اصلااا احساس غربت نکردم برعکس سالای قبل 

سالای قبل از برگشتن به شهرم خوشحال میشدم ولی اینسری بی حس بودم و برام فرق نداشت 

یه بابام گقتم این موضوعو گفت چرا اینطوری شدی ؟ 

گقتم دارم برای رفتن به غربت آماده میشم😅😁

آخه من تصمیم دارم اگه بشه برای ارشد بورسیه uds ایتالیا اقدام کنم 

اگه نشه ارشدمو تو همین ایران منتها شهر دیگه میخونم 

که البته پدرم مخالفه

علتشم اینه که نگران و دلتنگم میشن 

که البته خدا یخواد راضی میشن تا اونموقع 

نظر شما چیه

نظر من اینه تو مملکت خودت چیزی نشی اونجا هم نمیشی

اونا خودشون پیشرفه نمیکنن شما که اونجا بری غریبه ای 

خیلی بده دوری از کِس و کار واقعا هیچی جاشون پر نمیکنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نظر من اینه تو مملکت خودت چیزی نشی اونجا هم نمیشیاونا خودشون پیشرفه نمیکنن شما که اونجا بری غریبه ای ...

من زندگی آنچنانی نمیخوام 

و اینم میدونم که مهاجرت سختی خودشو داره ، اونور واسه کسی فرش قرمز پهن نکردن 

من یه زندگی معمولی میخوام بخدا 

میخوام مهاجرتو تجربه کنم ، میرم نهایت دیدم نمیتونم بر میگردم بدتر از این نیست که

من زندگی آنچنانی نمیخوام و اینم میدونم که مهاجرت سختی خودشو داره ، اونور واسه کسی فرش قرمز پهن نکردن ...

بخدا زندگی معمولی توی همین ایران گیرمون‌نمیاد ج برسه ایتالیا بری فقط وقت‌خودتو 

گرفتی حالا خود دانی شایدم پیشرفت کردی 

اما چشم آب نمیخوره با این حد فاصله دوری بتونی دوام بیاری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
بخدا زندگی معمولی توی همین ایران گیرمون‌نمیاد ج برسه ایتالیا بری فقط وقت‌خودتو گرفتی حالا خود دانی ش ...

حالا دیگه انقد نا امیدم نکن😅

میرم اگه نتونستم بر میگردم 

حالا دیگه انقد نا امیدم نکن😅میرم اگه نتونستم بر میگردم

اگه پولشو داری که برو یا علی 

ما تا سره کوچه ام با قرض و قوله میریم

انشالله به صلاحت برسی

بیشتر ببینید
اگه پولشو داری که برو یا علی ما تا سره کوچه ام با قرض و قوله میریمانشالله به صلاحت برسی

چول زیاد که نه ، شاید در حد ۱تومن ، که اونم الان نیومده احتمالا تا اخر سال بعد بیاد 

اگه نیاد که برای ارشد میرم شهر دیگه

چول زیاد که نه ، شاید در حد ۱تومن ، که اونم الان نیومده احتمالا تا اخر سال بعد بیاد اگه نیاد که برای ...

با ۱ میلیون که فقط میتونی بری شمال دیگم نمیتونی برگردی 

بعد میخوای بری ایتالیا؟ دلت خوشه ها از زندان شدی مگه

بیشتر ببینید
با ۱ میلیون که فقط میتونی بری شمال دیگم نمیتونی برگردی بعد میخوای بری ایتالیا؟ دلت خوشه ها از زندان ...

🤣🤣🤣🤣

خداییش فکر کردی ۱میلیون منطورمه ؟؟؟! 

۱میلیارد

عزیزم کاش به همین سادگی که میگی بود..اگر پول داری و ضرر بالای چند میلیارد برات مهم نیست برو امتحانش ...

والا پول که در حد ۱تومن 

اونم الان نیس ، احتمالا تا اخر امسال بیاد 

ایتالیه هم اونقدی پول نمیخواد ، با ۵۰۰تومن هزینه کردن میشه رفت 

البته غیر از تمکن که بازگردانده میشه

🤣🤣🤣🤣خداییش فکر کردی ۱میلیون منطورمه ؟؟؟! ۱میلیارد

😂😂ما هنوز عادت نکردیم به ۱ میلیون بگیم ۱ تومن بعد شما 

به یک میلیاااااارد میگید ی تومن 

با کلاس کی بودی تو 

بیشتر ببینید
😂😂ما هنوز عادت نکردیم به ۱ میلیون بگیم ۱ تومن بعد شما به یک میلیاااااارد میگید ی تومن با کلاس کی ب ...

با کلاس چیه خواهر 

همه همینن 

مثله اینکه اینجا زندگی نمیکنی عامووووو 😅🤣😐

از ارزش پولمون خبر نداری