2777
2789
عنوان

داداشم کلی بهم چیز گفت که میکشمت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعصب و اعتقادات افراطی آدمو کر و کور میکنه جوریکه بخاطر اعتقاد آدم میکشن وقتی میبینی همچین خونواده ای داری چیزی نگو و باشون قطع ارتباط کن.خاک تو سرشون بجای اینکه امنیت بدن به خواهرشون تهدیدش میکنن بخاطر...

چقد تعداد کامنتات رو دوست دارم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

عزیزم تاپیکت قفل بود 

اینجا برات می‌نویسم

نامزدت به صراحت گفته همه چی رو میزنم به اسمت و جدا شیم

اون حرف آخر رو زده

خودتو بدبخت نکن

با مشاور یا بزرگتر خانواده تو راضی کن از این رابطه بکش بیرون

من بعد ۲۳ سال زندگی

خودم کارمندم و مستقل،یه عمر با اینکه از همسرم سرم سربه راه و آروم بودم...

ولی بعد یه عمر زندگی فهمیدم با دوست دختر سابقش که خراب و هرزه بوده رابطه عاطفی داشته...

حتی بعد ازدواج و بچه دار شدنشون...

سپردمشون به خدا

همه امتیازات رو گرفتم

حق طلاق و حضانت

ولی پابند بچه هام هستم

تو فقط درگیر دلت هستی

مطمعن باش رابطه اونا تموم نمیشه چون هر دو پایه هستن...

تو طعم آرامش رو تو اون زندگی نمی‌بینی...

من یه عمر شک و تردید داشتم آخرش پرده ها افتاد...

خودتو بدبخت نکن

برادران و خانواده ت نمیخان برن زیر اون سقف 

تو هستی که مجبوری بسازی

تو سنی نداری

مسیر زندگیت رو عوض کن...

تو مشکلی نداری ولی اون آدم اشتباهی اومده تو مسیرت...

لعنت به همه اونایی که بلاتکلیف میرن دختر مردم رو بدبخت میکنن...

تو رو خدا جدی باهاش حرف بزن

خام نشو

ضعف نشون نده

دوست داشتن کسی که دلش با تو نیست حماقته...

کسی که داره به مردم خارج از کسور کمک می کنه ، مطمین باش اول از همه به مردم خودش رسیده 

به دولت کاری ندارم اون که داغونه ،منظورم مردم هستش 

ولی اونایی که حرف شما رو می زنن ،پول که دستسون بیاد اولین حرکت فرار از کشوره نه کمک به هم وطن های بیچاره شون

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده