خدا هم منو فراموش کرده یا شایدم از زجر کشیدنم لذت میبره....هرشب با گریه و زجه التماسش میکنم که فقط یک شب با آرامش بخوابم...دیگه از خدا و ائمه ناامید شدم...کلی راه رو کوبیدم رفتم پیش امام رضا ولی اونم دست خالی منو برگردوند...دلم شکسته از خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گناهان بزرگ بله ولی اینکه به بچه ی ۹ساله بگن موهاتو بذار داخل نذاری داخل اون دنیا خدا از مو آویزونت ...
موافقم باهات گلم .. به جای اینکه خدارو ارحم الراحمین نشون بدن بعضیا دیگه از اون ور بوم میفتن .. بچه از دین زده میشه
هيچی فراموش نمیشه. هيچی از بين نمیره. زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات مینشونه. روش رو میپوشونه. فکر میکنی يادت رفته. اما صبح که از خواب پا میشی حالت بده. نمیدونی چته. نمیدونی دردت از کجا آب میخوره. اما کافيه که نسيمی يا خاطرهای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه میشه. همه چی میآد بيرون. عين روز اول...
هرگز چنین نیس.اونور خیلی بهتره...تجربه ی خارجی هارو درموردش تجربه مرگ بخون
خب اخه فک نکنم واسه همه یکسان باشه...خوبها خوبی میبینن و بدها بدی...تو کسی خوب باشه بهترین چیزارو بهش میدی و کسی که بد باشه بدترینشو بهش میدی...صدرصد اونجا هم باید اینجوری میشه...پس حساب اونایی که دلمونو شکستن و کاری نتونستم بکنم چی..ینی کشک!!!مطمناینجوری نیس
خوبی ها و مهربونیا خدارو کمرنگ میکنن بعد میان مارو ازش میترسونن.خوده خدا کامله دینش کامله ولی ما بند ...
اره عزیزم باهات موافقم کاملا ..
هيچی فراموش نمیشه. هيچی از بين نمیره. زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات مینشونه. روش رو میپوشونه. فکر میکنی يادت رفته. اما صبح که از خواب پا میشی حالت بده. نمیدونی چته. نمیدونی دردت از کجا آب میخوره. اما کافيه که نسيمی يا خاطرهای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه میشه. همه چی میآد بيرون. عين روز اول...
فقط خداکنه تناسخ وجود نداشته باشه من اگه مردم واقعا دلم نمیخواد دوباره برگردم و همون استرس ها و زندگ ...
دوست عزیز منم خیلی درمورد اینجور چیزها سوال داشتم و خیلی هم تحقیق کردم و کتابها خوندم اصلا تناسخ وجود نداره انسان اشرف مخلوقاته خداوند از روح خودش در انسان دمیده بعد میاد یه بارم آدمو مثلا حیوون کنه بیاره؟
درسته مرگ حقه همه هم میمیریم اما برا من لحظه ی اتفاق افتادنش مخوصا امبولانس و مرده شور خونه و گذاشتن تو قبر و تنها گذاشتنم خیلی ترسناکه خیلی خیلی خیلی بعدش که عادت میکنیم اما اولش سکته م میده