2777
2789
من شب اول قبر بابرادرم صحبت کردم بهش گفتم بیا به خوابم واز اوضاع واحوالت بگو شب سومش خوابش رو دیدم ب ...

منم چن بار دیدم چن بار گفته اینجا جای من بزرگه 

ولی دله من بیقراره خیلی دلتنگشم خیلی

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حرفی از تجاوز اوردم!من حرفم چیز دیگه ای هست.لطفا پست های بعدیمم بخونید😊

نه منظورم اینه اتیشش به حق روشنه . انشالله که هممون نصیبش نمیشیم دوستم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم چن بار دیدم چن بار گفته اینجا جای من بزرگه  ولی دله من بیقراره خیلی دلتنگشم خیلی

روحش شادعزیزم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بله اینو قبول دارم😊

خدا نگذره از اونایی که زندگی متاهلی رو به گند میکشن 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
نه منظورم اینه اتیشش به حق روشنه . انشالله که هممون نصیبش نمیشیم دوستم

به حق بودن خداوند شک ندارم ولی به حرف هایی که بعضیا واسه منفعت خودشون میزنن و از اسم خدا سواستفاده میکنن شک دارم😊

بای بای نی نی سایتی ها

فک کنم منو بخاطر گناهام باجاریام و خاهرشوهرو پدرشوهرم مهشور کنن😭😭😭😭

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
فک کنم منو بخاطر گناهام باجاریام و خاهرشوهرو پدرشوهرم مهشور کنن😭😭😭😭

توبه کن خواهرم 😉😉

خداکنه واقعا مرگ سیاهیه مطلق و ترسو وحشت نباشه

هرگز چنین نیس.اونور خیلی بهتره...تجربه ی خارجی هارو درموردش تجربه مرگ بخون

گناهان بزرگ بله ولی اینکه به بچه ی ۹ساله بگن موهاتو بذار داخل نذاری داخل اون دنیا خدا از مو آویزونت ...

بنظرمن خدا خیلی خوبو مهربونه...من قبلنا از خدا وحشت داشتم...بشدت میترسیدم ازش...احساس میکردم‌مارو رو زمین اورده تا اذیتمون کنه دیگاهم خیلی بد بد و چون این دیدگاه رو داشتم زندگیم کوفتی بود بخدا. تا اینکه ی مشکلاتی واسم پیش اومد که هیشکس حتی خونوادم که اینهمه ادعا میکردن که پشتت هستیم باهام نموندن این وسط فقط یکی کنارم بود اونم الله بود و واقعا بعد ازون اتفاقا فهمیدم ک۶ الله چقده مهربونه و مارو دوس دار

توبه کن خواهرم 😉😉

خدا خودش توفیقشو بده بهم

عذاب هایی که ازش میگن چی مثل عذاب شب اول قبر یا گناه بی حجابی غیبت  واقعا هممون غیبت کردیم ...

عزیزم خداوند خیلی بخشنده تر از اون چیزیه که ما فکرشو میکنیم مگه یه مادر میتونه بچشو عذاب بده؟ خدایی که هزاران برابر نزدیک تر از مادره، دوستان سوءتفاهم نشه من نمیخوام گناهو عادی جلوه بدم ها، نیت ها و افکار خیلی فرق دارن مثلا یکی میره سر خاک یه دسته گل خیلی زیبا و گرون قیمت میبره که بگن وای فلانی خیلی گل گرون قیمتی آورده و هدفش فقط جلب توجه هست اما یکی یه گل خیلی زیبا و گرون میبره با این اندیشه که اکثر آدمهایی که قبرستون میان غمگینن بزار این گلو ببینن دلشون باز بشه پس افکار هم خیلی مهمن و فقط خدا از اونها آگاهه

2810