2777
2789
یکم توضیح میدی در مورد تجربت؟

داشتم خفه میشدم.که یهو افتادم برای چند ثانیه پرت شدم به یه جای دیگه.انگار صدسال بود اونجا بودم.عمیق...سبک...رها....نن کرمان نه سرما نه ترس...هیچ حسی...هیچ فکری ...حس میکردم ازهمه چیزفارغم...که یهو مامانم به دادم رسید.اون موقع ۱۶ساله بودم...ولی ازخدابی متشکرم که یه فرصت دیگه بهم داد...ازوقتی به بلوغ رسیدم خیلی دوست داشتم حس مادری وتجربه کنم.واقعا شکرش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر عزیز بابت فوت دوستتون تسلیت میگم روحشون قرین رحمت الهی، اما مرگ خیلی خیلی شیرینه خیلی حس زیباییه چون تجربه نکردیم میترسیم و برامون ناشناخته هست وگرنه اونجا خیلی خیلی بهتر از اینجاست

وااااای دقیقا...کاش جای این حرفا از خوبیای اون دنیا میگفتن و خدایی که مطمئنا بی نهایت مهربونه

بنظرت قاتل بنیتا یا امثال اینا نباید عذاب بکشن؟!

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
دوستم 34 سالش بود خیلی جوون بود سرطان داشت

عزیزم امام صادق خودشون قول دادن که اونایی که تواین دنیا بهشون دردای سخت داده میشه.وارد بهشت میشن

وااااای دقیقا...کاش جای این حرفا از خوبیای اون دنیا میگفتن و خدایی که مطمئنا بی نهایت مهربونه

خدا مهربونه.رحیمه. بزرگه...ولی رحمتش به نیکوکارا نزدیک تره.قطعا کسایی که به حرفش میکن،سختی دین داری و مسخره دیگران رو به جونشون تو این دنیا میخرن با من یکی نیستن.

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

قطعا باید بریم خارج خارجیا بیان ایران اخه ما دوره فشرده جهنمو تو ایران گذروندیم دیگه وقتشه بعد مرگ بریم بهشت

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
سلام استارتر عزیز بابت فوت دوستتون تسلیت میگم روحشون قرین رحمت الهی، اما مرگ خیلی خیلی شیرینه خیلی ح ...

عذاب هایی که ازش میگن چی مثل عذاب شب اول قبر

یا گناه بی حجابی غیبت 

واقعا هممون غیبت کردیم و نمیشه کاریش کرد پس چکار کنیم با این بار گناه

خدارو استغفرالله جلاد نشون میدن آتیش تو حلق و آویزونی از موی سر و سوزوندنت و دوباره به وجود اوردنت و ...

ببخشید خب توی قران اومده اینا .. 

بعدم این کارها از روی عدالت خداست تا انسانی که همش خدا رو بندگی میکنه با یک ادم نمای ظالم و ستمگر یکی نباشه .. 

یه سری کارها حق الله هست کافیه ادم بگه استغفرالله خدای ارحم الراحمین با این یه کلمه میبخشه .. 

اما حق الناس ؛ به نظرم ادمای کافر اونایی که زن و مرد و خصوصا بچه های بیگناه رو میکشن ، اونایی که بدترین ظلم ها رو میکنن و شخص مظلوم نمیتونه حقش رو بگیره حقشونه تو اتش بسوزن .. 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
کاش فردا صبح بیدار نشم...ماه هاست دارم آرزوی مرگ میکنم ولی خدا منو نمیبره پیش خودش

عزیزم داری گناه می‌کنی...از رحمت خدا ناامید نشوید...بزرگترین گناه ناامیدی هستند...چون معنیش اینه که به قدرت خداایمان نداری

2810