2777
2789

.هروقت به مرگ فکر میکنم.خیلی دلم میخاد فرم اهدای عضو پرکنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يه حاج آقايي صحبت ميكرد ميگفت اگه مي دونستيد مرگ چقدر زيبائه همين الان آرزوي مرگ ميكرديد حالا نمي د ...

حاجئ از کجا میدونست؟

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
ترسناک جلوه میدم تاگناه نکنیم

خدارو استغفرالله جلاد نشون میدن آتیش تو حلق و آویزونی از موی سر و سوزوندنت و دوباره به وجود اوردنت و.......هیچوقت نتونستم این حرفارو قبول کنم که خدا باهامون اینجوری میکنه

به نظرم اینا همش حرفه واسه ترسوندن ماها و گناه نکردنمون 

بای بای نی نی سایتی ها
اخی شماهم مثل من برادرتو از دست دادی😢😢😢😢

اره گلم داریم از غصش میمیریم الان سه ساله ولی حالم خیلی بده

ماله شما چرا فوت شد ؟؟

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
حاجئ از کجا میدونست؟

تو قران حدیث روایات هست دیگه 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
اخی شماهم مثل من برادرتو از دست دادی😢😢😢😢

و من هم .. 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
دوستم 34 سالش بود خیلی جوون بود سرطان داشت

طفلک خدا رحمتش کنه عزیزم 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
خدارو استغفرالله جلاد نشون میدن آتیش تو حلق و آویزونی از موی سر و سوزوندنت و دوباره به وجود اوردنت و ...

وااااای دقیقا...کاش جای این حرفا از خوبیای اون دنیا میگفتن و خدایی که مطمئنا بی نهایت مهربونه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
2810