2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیایید در مورد اکسم

218 بازدید | 20 پست

اکسم دیشب به من پیام داد من با رویه خوش جوابشو دادم بهم گفت بعضی اوقات توهم پیام بده منم امشب بهش پیام دادم اما خیلی بد و سرد جوابمو داد حتی جواب پیامه آخرم نداد الان اسکرین شات پیاممونو میزارم ببینید من باید چیکار کنم؟اگه یه بار دیگه اون پیام داد چیکار کنم؟راستی دیشب بهم گفت

میام خواستگاریت باهام ازدواج میکنی منم گفتم اره

کاش یه روز پیام کراشم میوفتاد رو گوشیم😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه نظر منو میخوای که بنظرم زود دست بکار شدی  در حالیکه اون گفته بعضی اوقات پیام بده وعلت سرد جواب دادنش هم همینه چون داره مزه مزه ت میکنه ببینه میتونه گاهی اوقات بیادو دلتنگیشو برطرف کنه که راحت‌تر واسه همیشه دل بکنه یا نه ،وگرنه یه پسر یه دختری رو بخواد به این راحتی ازش دل نمیکنه و اگه بعد مدتها بیاد میاد که بگه بیا یه فرصت دوباره بهم بدیم،چرا بیای به کسی که تو رو نمیخوادت راحت پا بدیو اینقدر سهل الوصول باشی؟ همین سرد جواب دادنش یه نشونه س،پسریکه یه دختری رو بخواد حرارتش حتی تو حرف زدنش هم معلوم میشه ،این سرده نسبت بهت،اگه میخوای مردارو بشناسیو زود گول نخوری پیج محمد رئیسی یا رئیسی نیا رو دنبال کن ،دقیق فامیلیشو نمیدونم کدومه نگا میکنم بهت میگم 

به اکس با روی خوش جواب میدین و درباره ازدواج حرف میزنین؟اگه رابطه در این حد بود که اکس نمیشد!وقتی تم ...

زمانی که ما باهم بودیم اون خیلی بد اخلاق خیلی دلمو میشکست بنظرم الان بهتر شده و بنظرم قصدش جدیه اما چیزی که ذهنمو درگیر کرده خودش گفت چندبار خواستگاری رفته و هیچکی باهاش ازدواج نمیکنه نمیدونم بخاطر اینکه قیافه نداره یا بخاطر اخلاقش کسی نمیخادش

کاش یه روز پیام کراشم میوفتاد رو گوشیم😔

بیخیال کراش دیگه چه کوفتیه اخه رلتم بشه خیانت میکنه یا ولت میکنه میره الانا همه خیانت کار و عوضی شدن دنیا خیلی خراب شده

اگهه دوباره بهت پیام داد بنظرم مث خودش سرد جواب بده عشقم 

و اینکهه حتما دفعه بعدی اون پیام بده ن تو.. 

وقتیم میگ بام ازدواج میکنی زود نگو اره هیچوقت.. بگو شایدد🤭😂 

دست نیافتی باش..