2777
2789

عذر میخوام من خودم عفونت ادراری خفیفی داشتم و موقع ادرار سوزش داشتم الانم رفتم حموم نوره استفاده کردم و خورد به ناحیه حساسم اونجا رو سریع شستم چون میگن خیلی سوزش میاره،الان اصلا اصلا نمیتونم ادرار کنم در حدی سوزش میگیرم که وقته از درد بیهوش بشم خیلی اذیتم توروخدا بگین این سوزش بعد نوره چقدر بعد از بین میره اصلا از بین میره یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا استفاده نکرده بودی؟من شنیدم خوبه...و تصممیم داشتم امتحان کنم اما اینو که گفتی پشیمون شدم.😐

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نه،اصلا هم موهامو از بین نبرد،خیلی آشغال بود

نوره ی اصل بود یا از این واجبی ها؟برای پاک کردنش از چی استفاده کردی؟من تو اینستا دیدم لیف خوبه برای پاک کردنش...اول با آب شست بعد لیف کشید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دو الی سه بار ادرار کنید خارج میشه وخوب میشه، حین ادرار آب بریزید روی بدنتون تاسوزشش کمترشه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید