2777
2789
عنوان

بچه هاتونو ساعت چند میخابونید

501 بازدید | 51 پست

همسر من صبح زود میره سر کار و ساعت ۸ و نیم یا ۹ شب میاد خونه 

خیلی ساعتاش بده 

بچه با ما تا ۱ بیداره

قشنگ اضطرابشو حس میکنم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امان از بچه بد خواب من ده می‌برمش تو اتاقش تا نیم ساعت بعدش بخوابه

من هر ساعتی که میبرم اتاق میگه چراغو خاموش نکن و ۱۵۰۰ تا کتاب قصه میاره میگه بخون یعنی اینقد باید کتاب بخونم یا مثلا وسطش پا میشه بازی 

یه جوری که اصلا میگم‌پاشو فایده نداره

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خودتون زودتر بخوابید تا اونم بخوابه

همسرم اصلا همکاری نمیکنه 

تازه ۸و نیم میاد خونه. میره دوش میگیره. ۹ یا ۹ و نیم تازه باید شام بیارم

من هر ساعتی که میبرم اتاق میگه چراغو خاموش نکن و ۱۵۰۰ تا کتاب قصه میاره میگه بخون یعنی اینقد باید کت ...

باید عادتش بدی یواش یواش حداکثر دیگه نیم ساعت بعدش بخوابه 

اینجوری کلا گناه دارید خودت و همسرت😅

بچه هیچی، شوهرت که صبح زود میره سرکار چرا تا یک بیداره؟

ببین ما ۱۲ میریم بخوابیم بچه که ۱۲ نمیخوابه تا ۱ و گاهی ۱ و نیم از سر و کول ما بالا میره

باید عادتش بدی یواش یواش حداکثر دیگه نیم ساعت بعدش بخوابه اینجوری کلا گناه دارید خودت و همسرت😅

بابا بخدا اصلا ازون نظرا مشکل نیست بحثم این بچه است که قشنگ از چشماش اضطراب میباره

من هر ساعتی که میبرم اتاق میگه چراغو خاموش نکن و ۱۵۰۰ تا کتاب قصه میاره میگه بخون یعنی اینقد باید کت ...

براش قانون نذاشتین اونم هر طور بخواد شمارو ادارهرنیکنه دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
باید عادتش بدی یواش یواش حداکثر دیگه نیم ساعت بعدش بخوابه اینجوری کلا گناه دارید خودت و همسرت😅

بله اینم هست و خیلی هم مهمخ

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم