2777
2789
عنوان

بچه هاتونو ساعت چند میخابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 51 پست
اشتباه خود شماست عزیزم.چند سالشه؟

۴

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اضطراب چرا حالا؟ منم همسرم دیر میاد ساعت ۱۲ و نیم شب میاد دخترم تا ۲ و ۳ شب فقد حرف میزنه 🤦‍♀️دیر م ...

همون حرف زدنشونم از اضطرابه

شب دیر میخابه روز ۱۲ بیدار میشه هی میگه مامان بدو بازی کنیم الان شب میشه!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من بچه هامو ۹ و حداکثر ۹.۵ می خوابونم. تازه هشت هم خوابوندم ی زمانهایی

عزیزم از چه سنی دیگه ۹ خوابیدن؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بابا بخدا اصلا ازون نظرا مشکل نیست بحثم این بچه است که قشنگ از چشماش اضطراب میباره

بعد ظهرا اصلا نخوابونش ..صبحم نزار بیشتر ازساعت ۸ و ۹ بخوابه ..شب ۱۰ ببرش تخت ..و چراغو خاموش کن ..بچه باید مهارت به خواب رفتن رو پیدا کنه ..یه مدت سخت بگیر و وسطش نزار بازی کنه و حرف یزنه ...تو سکوت بگو فقط چشاتو ببند و بخواب ..فقط یه قصه بخون

اضطراب چرا حالا؟ منم همسرم دیر میاد ساعت ۱۲ و نیم شب میاد دخترم تا ۲ و ۳ شب فقد حرف میزنه 🤦‍♀️دیر م ...

همین حرکت دخترتون عادی نیست.چرا اجازه میذین تا اون ساعت بیدار باشه؟دیر اومدن همسرتون به خواب دخترتون چه ربطی داره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
براش روتین خواب داشته باشین و اول خودتون رعایت کنین تا تنظیم بشه

ببین من هر روتینی رو میتونم رعایت کنم چون شاغل نیستم اما همسرم اصلا رعایت و همکاری نمیکنه 

مثلا بهش میگم ساعت ۱۰ ادای خواب دربیار چراغارو خاموش کنیم این بخوابه 

میگه نه 

تا یک ساعت خوابش نمیبره 

خلاصه که خیلی سخته واقعا داشتن یه مرد که تو رو جوگیر میبینه

همون حرف زدنشونم از اضطرابهشب دیر میخابه روز ۱۲ بیدار میشه هی میگه مامان بدو بازی کنیم الان شب میشه!

خوب پس کلن مدلشه اضطرابیه ،یا بهش زیاد این جمله رو گفتین شاید ، من دخترمو اذیت نمیکنم چون همسرمو نمبینه کل روز دلم میخاد باهاش وقت بگذرونه 

همین حرکت دخترتون عادی نیست.چرا اجازه میذین تا اون ساعت بیدار باشه؟دیر اومدن همسرتون به خواب دخترتون ...

من اگه همسرم ۱۲ شب میومد که صددرصد زود میخابوندمش 

فوقش اصن باباشو تا آخر هفته نمیدید 

بدیش اینه که خیلی ساعت بدی میاد 

۸ و نیم 

تازه بچه هیجانی میشه که باباش اومده و اینور اونور میدوئه

همین حرکت دخترتون عادی نیست.چرا اجازه میذین تا اون ساعت بیدار باشه؟دیر اومدن همسرتون به خواب دخترتون ...

اخه باباشو نمیبینه زودم بخوابونمش باباش بیاد بیدار میشه نصفه شب براش،ولی بنظرم عادیه