2777
2789
عنوان

دعوا را بندازم یعنی

236 بازدید | 9 پست

خانواده شوهرم هر خفتی بهم دادن اذیتم کردن ولی بدبختم موندم خارم کردن هر چی گفتن کتکم زدن باز با اینا الان اومدیم خونه پدرشوهرم 

بدون دلیل پدرش گفت عروس خوب نمیشه دختر ب درد میخوره این عروسکم ک ی دنده اس در حالیکه ب خدا نیستم ازینکه لال شدم هر کاری کردن اعصابم از خودم خرده بعد ب شوهرم گفتم جواب بده نداد گفت عیبی نداره یعنی هیچی حتی گفتم جوابشو ندی دعواست گفت ول کن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا میری خونشون...نرو اصلا اگه گفتننمیای بگو نمیتونم هر روز توهین بشنوم و هزار مرض بگیرم

نرم دیگه خونه مامان خودمم نمیبره

کی کتکت زده عزیزم؟سعی کن دعوا نکنی چرا زندگیتو زهرمار کنی؟ خوب جواب ابلهان خاموشیست

اونا زهر مارم کردن تازه عروس نیستم دو تا بچه دارم ولی هنوز دخالت میکنن شوهرم پیششون زبون نداره

اونا زهر مارم کردن تازه عروس نیستم دو تا بچه دارم ولی هنوز دخالت میکنن شوهرم پیششون زبون نداره

خدا بدادت برسه با اون شوهر سوسولت عزیزم ولی دلم برات کباب مشیه دعوا کنی خدایی نکرده کتک بخوری آخه

سلامتی و خوشبختی دخترم