2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

شاد باشیم سریع میایم نی نی سایت باهمه اشتراک میگذاریم

غمگین باشیم میایم نی نی سایت دردل میکنیم

نی نی کاریش بشه سریع میایم نی نی سایت

نظر بخوایم در موردی هرچیزی میایم نی نی سایت

چی؟

نی نی سایت

کجا؟

نی نی سایت

کجا برم؟

نی نی سایت

😂

خدا سایتو از سرمون کم نکنه که هرچی دردل داریم میایم سرت خالی میکنیم 

۱۲سالگیتم مبارک دوست خوبمون❤❤❤

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

نی نی سایت یعنی وقتی دوستی تو دنیای واقعی نداری که یواشکی هاتو بهش بگی و درد و دل کنی،  اینجا کلی خواهر و دوست مهربون هست که میتونی باهاشون هم صحبت شی و یواشکی دلت باز شه...

واسه من به شخصه چون انواع زندگی های مختلف رو اینجا میبینم، شده دریایی از تجربه های خوب که ازشون استفاده کنم.

12 ساله شدنت مبارک نی نی سایت🌹🌹🌹

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

از وقتی عضو نی نی سایت شدم، نگاهم به آدما عوض شده. خیلی چیزای عجیب غریب خوندم اینجا. و خیلی چیزا رو یاد گرفتم. کاش تاپیک های خصوصی که حذف می شه شیفت و دیلیت بشه کلا. نه اینکه فقط بسته بشه. و برای ادمین های سایت هم قابل دسترس نباشه. اینطوری احساس راحتی بیشتری بوجود میاد.

نی نی کوچولو.         

یک سایتی داره

مامانش حالا

خیلی خوشحاله

هر وقت مامانش

اوقاتش تلخه

نی نی سایت براش

یک دنیا حرفه

دوازده سالش

شد به این زودی

چه کار می کردم

اگه نبودی

تولدتو مبارک باشه

نی نی سایت همش

خداهمراشه💓💓💓💓

به نام خدایی که نی نی سایت را ناجی زندگیم قرار داد تا بگوید زندگی هنوز ادامه دارد...

خواستم احساسمو توی دو خط بنویسم 

ولی احساسو نمیشه خلاصه کرد.

من تنها بودم تا قبل اینکه توی این سایت عضو شم

یادمه تو نت دنبال قرص و یه راهی واسه خودکشی بودم،خیلی داغون و بریده و خسته بودم که خدا نی نی سایتو سر راهم قرار داد که فهمیدم از من بدبختترم وجود داره،فهمیدم همه مشکل دارن،فهمیدم زندگی واسه همه دشواره

وقتی که عضو شدم مشکلاتم به مرور از یاد رفت،فکر خودکشی از سرم پرید در حالی که دوستای واقعیم خواهش و تمنا میکردن که کاری نکنم که پشیمون شم ولی من مصمم بودم و هیچکس نتونست مانعم شه یادمه روز آخری بود که خواستم توی آخرین سرچم تو نت قاتلمو پیدا کنم ولی ناجیمو پیدا کردم.از اون به بعدم من بقیه رو نصیحت میکردم و دو نفرم از خودکشی منصرف کردم.نی نی سایت خونه ی منه،خونواده ی منه.

توی ورق ورق از سایت تجربه هست،احساس هست،امید هست.اینا حرفای دلم بود.

به امید روزی که دوستام نوه ها و نتیجه هاشونم توی سایت عضو شن و داستان زندگی مادربزرگاشونو کامل کنن.

تولدت مبارک ناجی زندگیم💖

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  

نی نی سایت 

فقط یه سایت نیست

فقط مال نی نی هام نیست

نی نی سایت :

جایی هست که کمک میکنه تعداد زیادی آدم دور هم جمع بشن 

گاهی دلشون گرفته درد و دل کنن 

گاهی تنهان از تنهایی دربیان

گاهی ی مشکلی دارن با نظرات بقیه حلش کنن

گاهی مشکلات بقیه رو ببینن به زندگی خودشون امیدوار بشن

خلاصه اینکه

مجموعه نی نی سایت ( هم مدیرا و هم کاربرا )

دوستتون دارم و براتون آرزوی موفقیت دارم

مادر شوهر خواهر شوهر عروس و جاری کیلیلیلیلی💃

(با ریتم بخون)😄

تاپیک قریه دست دست👏😂

تولدت مبارک❤️

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

نی نی سایت یه همراه یه همرازِ برای من...

نی نی سایت رو واقعا دوست دارم و خوشحالم که بااین سایت آشنا شدم...

جایی که پر از آدمای مهربون و باتجربه س!

نی نی سایت انشاالله باشیمو120سالگیت رو جشن بگیریم.

از همه عزیزان که این سایت رو ترتیب دادن متشکرم

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

سایت خوبیه،،حسابی بهش وابسته شدم،گاهی واقعا حیفم میاد که چرا زودتر آشنا نشدم😢😢

همسن دختر منه😂😂دختر من ۲۰/۹/۱۳۸۵،،،،،نی نی سایت عزیز۲۰/۱۰/۱۳۸۵،،،تبریک میگم💜💙💛مدیر و مسوولین عزیز خسته نباشید

هر روز بهتر از دیروز🎀🎀🎀

دخترم❤❤❤هلیااااااا

توی ماهِ 7بارداری باتو آشنا شدم 

از اون روز حدودِ یکسال میگذره

روزهای پراسترسِ بارداری رو باتو پشتِ سر گذاشتم

با تو یک زمستان یک بهار یک تابستان و یک پاییز را دیدم

همه ی دنیا تکراری شد ولی تو تکراری نشدی

الان که پسرم 10ماهه است

در کنارِ پسرم بازم به تو سر میزنم 

انشاالله تو 100ساله شوی و عروسِ گلم درباره فرزندی که از پسرم در بطن میپروراند از تو مشورت بگیرد

مرسی که تنهاییامو پر کردی 😘😘😘😘

تولدت مبارک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

توی اولین دوره بارداریم با سرچ سوالاتم به این سایت رسیدم و هفته به هفته بارداری رو میخوندم مدتی خواننده خاموش بودم و در اواخر دوران بارداری تصمیم گرفتم عضو این سایت بشم. اون موقع ها سایت های به این خوبی و کاملی اصلا نبود، هرچند الان هم بهترینه و جایگزینی براش وجود نداره با وجود مشکلات زیادی که توی سالها براش پیش اومده همیشه همراهش بودم و استفاده کردم. 

دوست تنهاییهام، پاسخ دل نگرانی هام، مرحم غم و غصه هام، همراه شادیهام. راهنمای سوال هام و یادآور اینکه همیشه و همه جا توی دل همه غصه هایی هست که ما نمیدونیم 

انقدر خاطره دارم که نمی دونم کدومو بگم، از راهنمای اولین سفر به امارات همراه بچه تا فرستادن لباس بچه برای یک با آبروی خیلی بالاتر از خودم که توی دردسری افتاده بود که هنوز با یادآوریش اشکام جاری میشه، از مرگ و جدایی یکی از دوستان نینیسایتی یا مادر شدن و دلشاد شدن خانمی که مدتها بود باردار نمیشد

فقط بگم که من هر دوست و فامیلی که داشتم و باردار شده بود یا قصد بارداری شد به این سایت معرفی کردم و همه گفتن عالی بود

نی نی سایت دوست قدیمیه منه و من دوست قدیمی نینی سایت 

2810