2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نی نی سایت یعنی رفاقت های واقعی در مجازی ترین محیط ممکن، یعنی ماه ها بهش سر نزنی ولی وقتی میای هنوزم تو رو به یاد دارن، یعنی درددل میکنی دعوا میکنی آشتی میکنی و وقتی ازش میای بیرون حال دلت خوب شده حتی اگه حس کنی یک نفر حتی باهات همدلی کرده

خدا با ما نشسته چای مینوشه······

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت عزیز وقت هایی بوده که در اوج غصه و دلتنگی خنده رو به لب هام آوردی...حتی شده برای لحظاتی مشکلاتم و غصه هامو فراموش کردم...

روزی که اومدم سراغت روزی بود که از دکتر اومده و ناراحت وغمگین بودم.

کلمه های باروری و ناباوری ملکه ی ذهنم بود و توی گوگل دنبال چیزی میگشتم که آرومم کنه....تااینکه صفحات تبادل نظرت روپیدا کردم میخوندم وآروم میگرفتم...

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزنم😢

لطفا دعا کنید انشاءالله تولدسال بعد نی نی سایت نینی منم کنارم باشه...

دوستتون دارم...خیلی وقتاازبودنتون آرامش گرفتم...سپاس از همتون🌷🌷🌷

پریسا۲۳ساله......

اولا که باهات آشنا شده بودم انقدر هیجان داشتم که وقتی صفحه موضوعات جدید رو باز میکردم ضربان قلبم شدید میشد😂😂😂

تولدت مبارک دنیای صورتیهههههه من😘😘😘

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

من یه نظرشخصی دارم 

واون هم اینه که:

" بہترین مشاور تجربه ی بقیس!

اینجا کاربرای زیادی هستن که تجربه های زیادی دارن😍وقتی مشکلتومیگی خواهرانه بهت کمک میکنن تاحلّشون کنی و شنیدن تجربه هاشون ازخیلی مشاوره رفتنا موثرتره❤✌

سنی چخ سویوروم نی نی سایت😆😎

جیک جیک جیک جیک 😅🐥🐤🐤

من اولین بار صفحه نی نی های تیر ۸۸ رو از آرشیو نی نی سایت میخوندم و عاااشق دوستی و دورهمی هاشون بودم 😍

عاااشق جَمعه خودمونیشون شدم... باهم جمع میشدن و وبلاگ داشتن برای بچه هاشونو عکسای کوچولوهاشونو میزاشتن که الان دیگه حتمااا خیلی بزرگ شدن🌹

الان که خودمم تصمیم گرفتم یه تو دلی داشته باشم عضو سایت شدم به امید اینکه دوستای خوبی برای خودمو و اون تو دلی که قراره بیاد تو دلم ، پیدا کنممم😍

تو این مدت کمممم که اومدم خیلیا اینجا مادر شدن و حسِ خوبشونو با ما سهیم شدن😘

حسِ خوبِ مادرشدن با نی نی سایت😄

نی نی سایت یعنی 

ناهارو هول هولی خوردن   

شام رو با عجله درست کردن برای خوندن جنگ بین عروس و مادرشوهر   

عینکی شدن برای دیدن عکس تو تاپیک عکس بازی   

خوندن مچ گیری کاربرا توهر تاپیک‌  

آخرشم اخطار تموم شدن بسته اینترنتت و سریع از ترست ، آفلاین شدن   

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

نی نی سایت وای  اگه تو رو نداشتم؟؟؟😲 چیکار میکدم خدایی؟

بعضی وقتا یه مشکلی داشتم با خودم میگفتم درد بی درمونه.. ولی وقتی اینجا میومدم از تجربه ها میخوندم احساس میکردم تنها نیستم.

الان هم سعی میکنم اگه توان داشتم به کاربرا کمک کنم.

ولی یکم اخلاقم تنده شرمنده😍😍

نی نی سایت دنیا دنیا خاطره، دنیا دنیا رفاقت 

خوندن تاپیک بقیه ، احساس هم  دردی،تلاش برای اروم کردن،فراموش کردن غم خودت.... با هم خندیدنا،با هم غصه خوردنا.... 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
2810