2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

ني ني سايت واسه كسي مثه من كه هر روزشو تو غربت و تنهايي و دلتنگي ميگذرونه فقط يه سايت تبادل نظر نيست 😔ني ني سايت ميشه محرم دلتنگيام، رفيق تنهاييام تا جايي كه وقتي چشامو باز ميكنم و گوشيمو ميگيرم دستم اولين كاري كه ميكنم ميام اينجا . يعني دوستاي مجازي كه از دوستاي حقيقيم بيشتر تو دلتنگيام كنارم بودن ❤️❤️❤️

يعني ليلا كه ناخوداگاه با ديدنش حس اعتماد پيدا ميكنم. يعني پاريس كه با ديدنش لبخند مياد رو لبم. يعني گيسو كه مثه خواهرم دوسش دارم. يعني مينا و ليلا و ساناز و الي و مامان پرهام و همه ي دوستاي خوبي كه با هم تا رسيدن به هدفمون هستيم. يعني محبوبه كه خود عشقه. يعني هارلي و كتي و يگانه و كيميا كه باهاشون تو تاپيكاشون خنديدم و غمام يادم رفت. يعني صدها دوست و يار خوش سليقه و خوش بيان كه روح آدمو تازه ميكنن.  ❤️❤️❤️❤️❤️

ني ني سايت واسه غريبي مثه من يعني خود زندگي ❤️❤️❤️❤️❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

نی نی سایت نی نی کوچولوی خوش قدم که با اومدنت مثل به دنیا اومدن یه بچه حس خوب زنده بودن و زندگی رو به همه منتقل میکنی تولدت مبارک عزیزم.چشم ما روشن عزیزم.

گاهی گمان نمی کنی و می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براي اينكه مخاطب خاص كسيً بشي

حتما نبايد تو يك روز باروني براي اولين بار ببينيش يا لزومي نداره خوشرنگ ترين چشم دنيا رو داشته باشي!

براي مخاطب خاص شدن

همين كه بتوني ارامش دهنده باشي كافيه..

ني ني سايت بهت تبريك ميگم كه توي اين ١٢سال اروم اروم 💓مخاطب خاص💓 هزاران نفر شدي

مخاطب خاص زنان ايران

زناني كه زير رژ لب هاي قرمز و ناخن هاي بلند و ابرو هاي قرينه اشون هزاران غصه يواشكي جا داده اند

زناني كه از بچگي به نوعي در گوش هايشان  نجوا شده(هييس! دختر ها فرياد نميزنند)

تو به اين زنان و مادران پناه دادي

كه وقتي از شدت ناراحت بودن نميدونستن كجا برن و به كي بگن اينجا خودشونو سبك كنن

تو اجازه دادي وقتايي كه از فرط هيجان حتي دنيا هم براشون كوچيك بوده اينجا شاديشون رو به اشتراك بزارن!

و همه اين ها باعثً ميشه نسل مادران امروز مثل مادران ديروز نباشند

مادراني كه ارامش را از تو هديه گرفتن و باعثً شدن پسران و دختران شجاع تر و شاد تر تحويل جامعه بدن!

اميدوارم بخاطر تَو هم شده ديگه هيچ مادري به دخترش القا نكنه كه بايد سكوت كنه و به پسرش ياد بده عاشقانه همسرش رو دوست داشته باشه تا نسل فردا خوشبخت تر از نسل ديروزمون باشه!

تولدت مبارك حقيقي ترين مجازي....💓💓💓💓💓

قلب من به دو نیم تقسیم شده....نصف برای دخترم نصف برای پسرم

نینی سایت صفحه هایی از غم ها و شادی ها، خنده ها و گریه ها، زیستن و چگونه زیستن ها، تولد ها و امید به زندگی هاست نینی سایت تبادل دردها و الامهاست و چه طبیب و چه مرهم هاست ازهمه مهتر دوستان مجازی که گاه پله ترقی تو میشوند و تااوج پله پله باهم بالا میرویم تا به خدای کهکشانها برسیم.....

نینی سایت عزیز تولدت مبارک چهارساله باهاتم و خوشحالم که هستی و هستم

با تمام وجود در این لحظه زندگی کن تا این لحظه دروازه ورود خداوند شود . اگر دست از گذشته و آینده برداری فقط خدا باقی می ماند .

نی نی سایت برای من مثل ی خونه امن میونه خانم تهرانی مادرمه دوستای گلم خواهرام هستن  که خیلی جاها کمکم کردن به درد دلهام گوش کردن نصیحتم کردن تمام تنهایی منو نی نی سایت پر کرده عاشقتونم 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

این داستان:😥

شمع ها برای که فوت می شوند!!!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

خب معلومه دیگه عزیزان من😂

برای (نی نی سایت)😒

تولدت مبارک بزرگ زن کوچک😍

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

یه وقتایی هست هیچی آرومت نمیكنه .. نه نفس عمیق ، نه یه لیوان آب سرد ، نه  حتی بیرون رفتن.

یه وقتایی هست كه فقط نیاز داری با کسی حرف بزنی. اصن حرف زدن با بعضیا خودش بغل حساب میشه ... نی نی سایت همونجاست. با کلی مادر خوب و مهربون.

من نی نی سایت یه هفته میشه پیدا کردم. اما تو همین یه هفته برام کلی حرف و تجربه آورد. اینکه وقتی سوالی داری کسانی هستن تا جوابت رو بدن یا اینکه وقتی دلت پره میتونی با کسانی که درکت میکنن صحبت کنی. 

من اینجا هم خبرای خوبی(مث بچه دار شدن دوستان)  هم خبرای ناراحت کننده ای ( مث جدا شدن)  شنیدم و باهر کدوم ارتباط برقرار کردم 

خلاصه اینکه من اینجا هم سرگرم شدم و از کلینیک سوالام جواب داده شده

امیدوارم صدو بیست ساله بشی نی نی سایت عزیز

خدایا شکرت. دخترم همه زندگی و امید منو باباشه

هه😔

تنها شدم انقدر تنها که تو بهترین دوستم شدی😔

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

به عنوان يكي از اولين كاربرهاي عضو شده در سايت بايد بگم

ني ني سايت براي من يعني پيدا كردن كلي دوست خوب و صميمي كه قدمت دوستيمون به ١٢ سال ميرسه. يعني هم سن ني ني سايت

ني ني سايت همسن دخترم هم هست در ضمن😍😍😍 چون من تازه دخترم دنيا اومده بود كه با اينجا آشنا شدم.  اون وقتا كه خيلي كم سن و سال بودم و تو ذهنم پر از سوال بود در مورد بچه داري

كمتر روزي هست كه به سايت سر نزنم و ني ني سايت جزئي از زندگي ررزمره ام شده

ني ني سايت براي من يادآور خاطرات خيلي خيلي قشنگيههه😍👏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نی نی سایت عزیزاز وقتی باهات آشنا شدم حسابی گرفتارت شدم باید هرروز بهت سر بزنم اینجا پر از زنهاییه که درد مشترک با من دارند و بی ترس از شناخته شدن و تعارفات مرسوم غصه هاشون رو میگن،تجربه هاشون رو بی افاده بهت میگن و برای حاجات هم بی چشمداشت دعا می کنند. 

واسه دوستی که تو شهرش زلزله اومده غصه دار میشن و نگرانش میشن. واسه زنی که همسرش مرده و تنهاست حاضرند برن کمک بدن.و همیشه هم از اخرین اخبار روز با خبر هستن. 😊😊😊

فقط یکم با مادرشوهر و خواهر شوهر مشکل دارن که اونم یه مشکل همیشگیه تو ایران😎😎😎

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

اینجا پر از عکس جالب نی نی هاست. یه محیط گرم و صمیمانه است. مشاوره هست. پرسش و پاسخ. سرگرمی. مسابقه. گفتگو و .. . تو این تاپیک ها هر روز چیز تازه ای هست که آدم رو شگفت زده کنه. سایت مورد علاقه منه

نی نی سایت جون اول از همه تولدتو تبریک میگم❤💙💛💚💜

شوهرم قدرتو خیییلی میدونه😆

میدونی چرا؟؟

چون هر وقت من قاط میزنم😐یا حوصله ندارم.گوشی رو میده دستم میگه یکم نی نی سایت بخون شاد بشی😊😁😁

خیلی وقت ها بوده یه غم بزرگی داشتم که نمیتونستم دربارش با کسی حرف بزنم اومدم اینجا و دوستان ارومم کردن.😍

خیلی وقتا سوالای مهمی داشتم جوابشو از اینجا گرفتم.

نی نی سایت جون مرسی که هستی😘😘😘

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
2810