2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی سایت تو واسه من یه خانواده هستی یه خانواده که تمام کاربرهات مثل بچه هات هستن و تمام بچه های کاربرات که شاهد تاریخ تولد خیلیهاشون هستیم مثل نوه هات هستن.

نی نی سایت تو واسه من مثل یه مامان بزرگ با تجربه و کار بلدی.

دوستت دارم مامان بزرگ نی نی سایت💖💖💖

وقتی با نی نی سایت آشنا شدم مجرد بودم و الان باردارم

حسمو فقط میتونم تو قالب این مطلب بیان کنم که نی نی سایت مثل دوستی بود که بی خجالت می شد باهاش درد دل کرد.......نی نی سایت چراغیه که با روشناییش بزرگ شدم 

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟

نی نی سایت  و نی نی سایتی های عزیز         اول از همه اینو بگم    لایک هاتون  چه تودلبرو چه  خوشگله 😘                                                از قوم شوهر و جاری های سایت هیچی نگم بهتره  مدارا با اینا چه سخته و چه مشکله 🤗         تاپیک های  خنده و سرگرمی  دمتون گرم  آخه خنده  مثل ویروسه   ناقله 😂                              تاپیک های سرکاری !! نکنید این کارها را   آخه اینجا پر از آدم    عاقله🤓                                      تاپیک های آشپزی  سفره آرایی  کارتون حرف نداره ولی یه فکری هم کنید به حال خانم های حامله😩 

تاپیک های زندگی   راست هاش به کنار   به تخیلی هاش  هرچی بگی فایده نداره     نافله 😎               

تاپیک های دعا نویس و جادو جنبل   پولاتون  را هدر ندید     فالگیر ها  هر چی میگن  باطله🤗       

تاپیک های کتک و خیانت     خدا پشت و پناهتون   دنیا پر از شوهرای   ظالمه😭                   تاپیک باردار ها و تازه ما مان  ها     انشالله  که نی نی هاتون  همگی خوشگل و سالمه  😍            تاپیک های   کاربران جدید    خوش آمدید   همراه  ما باشید   تو این   قافله  😘                                   خلاصه  همتون  را دوست  دارم     مجرد متاهل     خانم های خانه دار  و چه  اونی  که شاغله     😀😁😀

لابد میگید  آخه اینجوری نوشتن  کار آدم  عاقل و بالغه؟؟؟؟؟       منم میگم  سخت نگیرید   کیو دیدید که همه چیش عالی و کامله؟؟ 😂 😁 😀 

روزهای زندگی ام گرم میگذرد با تو،به گرمای لحظه هایی که  توبا دل نوشته های زندگی عزیزانم که درصفحه قلبت حک کرده بودی به من بخشیدی... وچه خوب آموختم درس های زندگی و خوشبختی و سلامتی و... رادربرگ برگ وجودمهربانت..همه باهزاران آرزو به تو پناه آوردیم،تالاغرتر شویم،بزرگتر شویم،پول بیشتری داشته باشیم ،بچه دارشویم،یک روز تعطیل مان راچگونه بگذرانیم،گاه از تربیت فرزندمان شکایت داشتیم و گاه از بیماری اش نگران،روزی از عشق ودوست داشتن گفتیم و روزی از خیانت و درد ،گاه خواستیم بلند بلند بخندیم و گاه ناخواسته وبی صدااز آنچه خواندیم گریه کردیم،گاه نگران هم شدیم ودست یاری به سوی هم دراز کردیم و گاه بدنبال داستان یک زندگی چندروز هجمه هایی از غم قلبمان را چنگ می انداخت، وهرلحظه برای عاقبت بخیری هم دعا کردیم و اشک ریختیم و....

همه این بهترین هاروتوبرای ماساختی واینک تورا بزرگترین و قابل احترام ترین عضو خانواده یمان میدانیم ودرروزمیلادت آرزویمان سربلندی و موفقیت هرچه بیشترت است وتاهمیشه حامی و پشتیبان همیشگی راه سبزت هستیم نی نی سایت عزیز...

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  

جای هیچکس را هیچکس دیگر نمیتواند پر کند !

نی نی سایت تولدت مبارک😘      

من هیچکدوم از برنامه های مجازی رو ندارم و نی نی سایت تنها سایتی که تنهاییمو پرمیکنه

ممنون از نی نی یارها و همه کاربران😘😍☺😙😗

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

پانزده سالم بودکه برای اولین بارراه اینجارویادگرفتم😊

خیلی جالب بوداینکه یه عده دورهم جمع شدن وبرای هم نظرمی دن😍

متاسفانه نتونستم ثبتنام کنم هرکاری کردم ایمیلم نامعتبربود😑

وحالابعدپنج سال برای پسردومم موفق شدم وارداین کلبه ی مهربانی بشم😊

خیلی خوبه یه جایی باشه برای ما!مایی که تودنیای واقعی کمترکسی هست که بهابده به سوالتمون مشکلاتمون😑

ازاون خوبترجایی هست که میشه هرجوردلت می خوادباشی مهربون😊اخمو😬عصبی😠

می خوای یه آدم ساده باش یادورو!!!

خلاصه دمتون گرم خداپشت وپناهتون...

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
شاید نبوده قدرت انم که در سکوت

احساس قلب کوچک خود را نهان کنم

بگذار تا ترانه من رازگو شود

بگذار انچه را که نهفتم عیان کنم:

عاشقتم نینی سایت.تنها جایی ک حتی وقتی غمگینم ارامشمو برمیگردونه

همیشه باشی

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

من تو روزای خیلی سختی با نی نی سایت آشنا شدم روزایی که فهمیده بودم برای موندم نی نیم باید هرروز آمپول بزنم خیلی ناراحت بودم اصلا آمپوله رو نمیشناختم و نگران بودم آخه این چه بچه ای میشه با وجود این همه آمپول.با سرچ اولم با نی نی سایت آشنا شدم با بچه هایی ک همه مثل خودم بودنو دردمون مشترک بود باورم نمیشد ولی واقعا غمه روی دلم کم شد تموم شد از بین رفت فقط جاشو امیدواری گرفت من به نی نی سایت مدیونم و عاشقشم.

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
2810