2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

سلام.

من اولین بار تایپیک خانومی رو دیدم که بخاطر سیگار کشیدن شوهرش بحثشون شده بود وشوهرش نصفه شب بهش گفته بود برو بیرون. اون خانوم تو پارکیکنگ خونشون نشسته بود و با دوستای نی نی سایت درد و دل کرد و خیلی نظرها و راهنمایی های خوبی بهش دادن. و بخاطر یه حرف که سوتفاهم بود و همه کمک کردن تا با کمک مشاوره مشکلش حل شه. از اون موقع من هربار  برام مسئله ای پیش میاد یا سوالی دارم میام اینجا و نظر ها و پست های خانم ها رو میخونم. 

خیلی وقتا وخیلی تایپیکا بدردم خوردن‌. من از  اینجا محبت به همسر و مهربون بودن یاد گرفتم.پس انداز کردن و صرفه جویی یاد گرفتم.وخیلی چیزا دیگه

نی نی سایت مرسی که هستی....

💓💖💗❤

خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت و دوستای گلمم تو نی نی سایت بهترین رفیق و همدم روزهایی بودن برای منی که دختر کوچولوی نوزادم رو جواب کرده بودن.اینجا کای انرژی مثبت میگرفتم ازدوستانم و همین انرژی پشت در اتاق nicu به دختر کوچولوم منتقل میشد.من همیشه قوی بودم وقت ملاقاتش...قبلش دوستای نی نی سایتی کلی روحیه میدادن بهم..و دخترم بعد 62روز بعد تولدش بالخره اومد خونه..واقعا بهترین همرام اونروزا بودین

با همسرم دعوام شد همسرم رفت بیرون .دل من پرغصه وخشم شد   نه می تونستم به مادرم زنگ بزنم ونگرانش کنم نه به دوستم چون دیر وقت بود اومدم اینجابچه ها بعضیاشون دلداریم دادن   بعضیاشونم حق به همسرم دادن   خیلی ارووم شدم همسرم اومد خونه من سکوت کردم درحالی اگه نی نی سایت نبود یک دعوای حسابی راه میفتادهمسرم اومد یک لبخند زد   منم قهقهه   ممنوم ازت نی نی سایت، سایته ارامش وسنگ صبورمن الهی همه ی خونه ها درکنار نی نی سایت لبخند به لباشون باشه امین  

به وقت تولد دوقلوها  

وجود نی نی سایت مثل یه نقطه امید میمونه درست در همون لحظه ای که از تنهایی و درموندگی دنبال یه روزنه میگردی. 

دنبال یه جایی که بتونی بدون ترس از خدشه دار شدن آبرو و هویتت سوالت رو بپرسی یا دردودل کنی و آدم های خیلی زیادی بخونن و جواب بدن و کمکت کنن . 

یک کلام ختم کلام نی نی سایت بین همه سایتا تکی  

اینجا همه چی هست ازشیر مرغ تا جون آدمیزاد

در مورد هرچیزی به مشکل بربخوری اینجا براش راه حل پیدا میشه.

پایدار باشی نی نی سایت  

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

زندگی با همه تلخیاش یه درس خوب بهم داد اونم اینه که رفیق اونی نیست که باهاش خوشی ، رفیق اونیه که بدون اون داغونی !!!

نی نی سایت عزیزم بدون تو همه کاربرا داغونن

چون خیلی زیاد بهت وابسته شدن

💝💝💝💝💝خدااااااااااا جونم..مراقب نی نی یارها ومدیرای نی نی سایتی باش🙏🙏🙏💝💝💝الهی امین

ب کاربرای عزیزمونم سلامتی وانرژی و وقت آزاد بده تا بیان تو نی نی سایت ودورهم شادباشیم🙏🙏💝💝💝🌷🌷🌷

همه مشکلات نی نی سایتی هارو اعم از دعوای مادرشوهر خواهرشوهر..خود شوهر..برادرزن شوهر حل کن تا همه بیاییم واز شادی هامون بگیم و بین هم تقصیمشون کنیم.....خداکنه روزی بیاد ک همه منتظرا👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶نینی هاشون روبغل کنن و بیان ازشادی هاشون بگن....تن همتون سلامت باشه هم وطنای من😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  

سلام، 🌺👋😀

اکنون که قلم در دست گرفته ام برای تو مینویسم ،✏

نی نی سایت من🌺😍😍😍😍😍

دوسال شد که من با توام و بهترین لحظات رو برای من رقم زدی...🌸

... روزاهای بدی هم بود که کنارهم بودیم و تو در دل خود دوستان زیادی را برایم به ارمغان اوردی..... در حادثه پلاسکو باهم اشک ریختیم و برای شادی  روح می می ناز فاتحه فرستادیم و در زلزله کرمانشاه به یاد دوستانمان بودیم و بهم دلگرمی میدادیم ..و مارا در غم مادرانی که فرزندانشان را از دست دادند شریک کردی..😭.خبر بی بی چک های مثبت دوستانم را خواندم و خوشحال شدم ....😙یادت هست من خبر بارداریم رو اینجا نوشتم و حالا دختر من هم دوساله شده...👶... البته باید بگویم دخترمون چون گاهی وقتا شب تاصبح بیدار بودم و تو کنارم بودی و گاهی دخترم مریض بود و تو یادم دادی چه کنم.😄... ممنونم از تو که در کنارم بودی و ممنونم از تو به خاطر دوستان همدل و مهربان زیادی که در دل خود جا داده ای.............. 👭💁👭👭👭👭👭👰👰👰👰

ممنونم مهربونم😘

ارادتمند شما .فوژان😊

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
2810